fb
Damespraatjes Damespraatjes

Melania Trump naakt op de voorpagina van de New York Post

Kan je het je voorstellen, een first lady die naaktfoto’s laat maken en publiceren? Ik  zie het Michelle Obama of Hilary Clinton écht niet doen. En niet voor niets: het past natuurlijk totaal niet bij het plaatje van ‘perfecte vrouw die haar leven in het teken van haar man heeft staan’. Maar, mocht Donald Trump tot president verkozen worden, dan komt hier verandering in. Zijn vrouw Melania Trump was vroeger model en poseerde naakt voor het Franse blad Max. 

De New York Post vond deze foto’s en nam een bijzondere beslissing: wij zetten één van deze foto’s op de cover. “Melania Trump like you’ve never seen her before” plaatst de krant zelf op Twitter, met de foto erbij.

melania trump naakt

Donald Trump reageert op de foto’s:

“Melania was een van de meest succesvolle modellen en heeft veel fotoshoots gedaan voor bekende magazines. De naaktfoto’s zijn geschoten voordat ik Melania leerde kennen. In Europa zijn dit soort kiekjes normaal en worden ze als erg modieus beschouwd.” 

Wat vinden jullie: moet dit kunnen of past dit niet bij de rol van first lady? Wij zijn heel benieuwd naar jullie mening!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook