fb
Damespraatjes Damespraatjes

Meisjes denken dat cassière Disney-figuur Maui is en krijgen de leukste reactie ooit

Toen ik vroeger bij mijn oma ging logeren, was het altijd één groot feest. We mochten chips, cola en tot heel laat films kijken. Wanneer we wakker werden (met een enorme cola-kater natuurlijk) kregen we een witte boterham met roomkaas. Zo lekker en iets wat we thuis absoluut niet als ontbijt kregen. 

Disneyfilms kijken

Vooral het kijken van de films vonden we leuk. Oma had bijna alle Disneyfilms en we kenden ze allemaal uit ons hoofd. Pocahontas was favoriet. Wat vond ik haar mooi en stoer! Inmiddels is oma overleden. Ik mis haar natuurlijk enorm en ik vind het jammer dat mijn dochtertje nooit bij haar op de bank naar Disneyfilms kan kijken. Dat moet mijn moeder dan maar met haar doen, haha!

Disney-figuur achter de kassa

Wat de favorieten van mijn dochter worden, weet ik nog niet. Sinds ik klein ben zijn er heel wat nieuwe klassiekers uitgebracht, zoals Frozen, Rapunzel (Tangled in het Engels) en Vaiana. Deze films hebben een ongekende hoeveelheid fans en zo ook de film Vaiana. Wanneer een moeder met twee meiden in een grote Amerikaanse supermarkt staan, zien de twee meiden een wél heel bekende man achter de kassa staan: Maui uit Vaiana! Ze gaan naar hem toe en hij doet de échte Maui perfect na. Wat ontzettend leuk om te zien!

Meiden denken dat man disney-figuur is 1

De beelden van de meisjes met ‘Maui’ zie je hier!

Doet de video het niet in je browser? Klik dan op ‘Bekijken op YouTube’.

Herken jij hem?

En, zie jij de gelijkenis ook? Ik zeker! Zijn jouw kinderen ook fan van deze film, of hebben zij een andere favoriet? We zijn heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook