fb
Damespraatjes Damespraatjes

Meghan Markle wordt volledig afgemaakt op social media: Kensington Palace maakt overuren om alles te behandelen

Diana Spencer, Kate Middleton en Meghan Markle: allemaal trouwden ze met een Britse royal en allemaal werden ze ongekend populair. Helaas kan je het nooit voor iedereen goed doen, zo blijkt ook maar weer bij Meghan. De relatie met haar vader, de vermeende ruzie tussen haar Kate en het gerucht dat de Queen een bloedhekel aan haar zou hebben: de pers laat de voormalig Suits actrice maar niet met rust. 

Zwangerschap is nep

Niet alleen de pers draait op volle toeren als het op Meghan aankomt, ook internettrollen kunnen haar maar niet met rust laten. De Amerikaanse wordt door een groep trollen uitgemaakt voor hoer, heks en zwarte weduwe. Zelfs haar zwangerschap is een doelwit: deze zou nep zijn. Ook wordt er openbaar gespeculeerd of Meghan wel echt gestudeerd zou hebben en moet ze ‘beslissen welk ras ze wil zijn als ze wakker wordt’.

Aangegeven bij de politie

Pfoe, niet niks als je het ons vraagt. Wij geloven heus niet dat alles wat zich binnen de koninklijke kamers afspeelt perfect is, maar deze racistische en kwetsende uitspraken slaan natuurlijk helemaal nergens op. Kensington Palace draait overuren om alle haatberichten op sociale media te behandelen. Sommige trollen worden alleen geblokkeerd, anderen zelfs aangegeven bij de politie.

Spannende tijden

Wij hopen voor de zwangere Meghan dat dit heel snel stopt. Ze is net getrouwd, woont in een nieuw land en is in verwachting van haar eerste kind. Spannende tijden, voor een vrouw die er alles aan lijkt te doen om geliefd te zijn.

Wat vind jij van de enorme bak ellende die Meghan over zich heen krijgt? Hoort dit nou eenmaal een beetje bij haar leven als royal of gaat dit gewoon te ver? We zijn heel benieuwd naar jouw mening. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook