fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de meest bizarre schoenen ooit gemaakt!

Als ik aan gekke schoenen denk, is mijn eerste associatie Lady Gaga. De excentrieke popster staat niet alleen bekend om haar goede muziek, maar ook om haar nogal bijzondere kledingstijl. Van vleesjurk tot Kermit de kikker kostuum: deze vrouw lijkt niks te gek. Zo ook haar schoenen. Maar Lady Gaga is niet de enige die van bizar schoeisel houdt, er zijn veel meer bijzondere modellen te vinden! Hier een greep uit de meest bizarre schoenen ooit gemaakt:

  1. De Pokemon Gameboyschoen

Haha! Deze had ik als kind vast en zeker willen hebben. Ik had precies zo’n Gameboy Color en ook Pokemon vond ik te gek. Of ik ze nu nog zou dragen? Dacht het niet!

Pokemon

  1. De pistool-hoefschoen

Oke, hier begrijp ik dus he-le-maal niks van. Ik vind het creepy, creepy en nog eens creepy. Ik sla even over.

Hoefschoen

  1. De mensenvoetschoen

Ik dacht dat de pistool-hoefschoen gek was, maar als ik zou moeten kiezen tussen de hoeven of deze mensenvoetenschoen, dan zou ik misschien toch voor de hoeven gaan. Anyways, ook deze komen mijn kast niet in!

Voetschoen

  1. De hamster-in-je-hakschoen

Aah, kijk die lieve hamstertjes! Beetje zielig om ze zo mee te nemen, maar voor de foto is dit zeker leuk.

Hamsterschoen

  1. De muziekschoen

Now we’re talking. Deze schoenen mogen mijn kant op! Lekker sportief modelletje mét muziek die je altijd bij je kan hebben. Heel gaaf!

Muziekschoen

Wat zou ik dan wel dragen? Deze zomer zijn mijn Birkenstocks mijn beste vriend. Ik combineer ze graag met een stoere boyfriend jeans, een simpel shirt en een leren jasje. Wat vind jij van deze look?

Kijk voor meer leuke schoenen bij Schuurman-schoenen.nl. Voor de kleding, waaronder de broek, kan je terecht bij Van Tilburg.

Boyfriend jeans (Supertrash) / Shirt (NIKKIE) / Jasje (Ibana) / Slippers (Birkenstock)

Outfit

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook