fb
Damespraatjes Damespraatjes

Matthew McConaughey 21 kilo aangekomen en is onherkenbaar

Er zijn een aantal van die Hollywood mannen waar ik nou wel eens een beschuitje mee zou willen eten. Niet de types zoals Johnny Depp (heel knap, maar slaat vrouwen), maar meer de types zoals Matthew McConaughey (heel knap én echt een leuke man). Daarnaast vind ik hem een geweldig acteur en heb bijna al zijn films met heel veel plezier gekeken. 

Bier en cheeseburgers

Dat hij een goed en toegewijd acteur is, bewijst hij ook dit jaar weer. Voor zijn rol in de nieuwe film Gold moest hij maar liefst 21 kilo aankomen en zich een half-kaal kapsel aanmeten. De acteur had zes maanden de tijd om de kilo’s eraan te eten en te drinken. Dit deed hij vooral met bier en cheeseburgers, die hij normaal gesproken een stuk minder eet en drinkt. Resultaat: de extreem aantrekkelijke Matthew is onherkenbaar. 

Zijn lichaam bewonderen

Een tijd geleden kwam McConaughey ook al veel in het nieuws. Niet omdat hij veel was aangekomen, maar juist omdat hij erg was afgevallen voor de film Dallas Buyers Club. Hiervoor viel hij 17 kilo af. In de film Gold speelt McConaughey zakenman Kenny Wells, die een stuk land in Borneo koopt, waar hij goed vindt. Ook in Nederland komt hij in de bioscoop. Vanaf 23 januari is het nieuwe lichaam van de acteur te bewonderen.

Wij kunnen niet wachten tot de film in de Nederlandse bios draait. Wat vind jij: is het heel knap wat de acteur doet, of vooral slecht voor zijn gezondheid? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. We vinden het altijd super leuk om jullie mening over artikelen te lezen!

Reageer ook