fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mary: ‘Mijn nieuwe vriend wil dat ik mijn speeltjes niet meer gebruik’

vriend verbiedt seksspeeltjes

Toen Mary twintig jaar was, kocht ze haar eerste vibrator. “Ik las daarover in een tijdschrift en ik dacht: dat lijkt me wat.” Sinds die tijd heeft ze altijd speeltjes gebruikt. Soms met een partner maar vaker tijdens soloseks. Haar nieuwe vriend vindt het maar niks. “Hij wil dat ik die ‘vieze dingen’ weggooi. Maar dat wil ik helemaal niet.”

O ja, toen Mary haar vriendinnen vertelde dat ze voor nog meer genot zo nu en dan een vibrator of andere seksspeeltjes gebruikt, vertrokken er een paar wenkbrauwen richting haargrens. Inmiddels kent Mary meer vrouwen die af en toe gebruik maken van speeltjes. “Het staat ook helemaal los van de seks die ik met een man heb. Ik merk dat sommige mannen de concurrentie met de elektrische melkboer willen aangaan, maar dat is helemaal geen strijd. Ik houd van een warm mannenlijf, ik vind het lekker om samen te spelen maar ook als ik alleen ben brengt het me veel genot.”

Hm, zo kinky is íe niet

Sinds een paar maanden heeft Mary een relatie met Jan die ze via een datingsite heeft leren kennen. “Op de chat kwam Jan super vrijgevochten en open minded over. Dat is hij deels ook wel, maar ik ontdek steeds meer kantjes waarvan ik denk: ‘hm’. Zo vindt Jan het niet nodig dat als wij met elkaar door zouden gaan en ook samen in één huis zouden gaan wonen,  dat ik blijf werken. Hij verdient genoeg om ons samen te onderhouden. Echt super lief, maar ik vind mijn werk leuk en wil dat gewoon blijven doen.”

Mijn vriendinnen blijf ik zien

Ook vindt Jan dat Mary best veel tijd met haar vriendinnen doorbrengt. Hij wil graag bij haar zijn en met haar op pad gaan. “Dat wil ik ook. Maar ik heb geleerd uit eerdere relaties dat ik mijn vriendinnen niet moet vergeten en moet buitensluiten. Natuurlijk wil je de eerste tijd continu bij je schatje zijn, maar ik houd ook heel veel van mijn vriendinnen en met hen wil ik ook graag op pad en lol maken. Jan vindt dat lastig en vindt het eigenlijk niet nodig dat ik met de meiden de kroeg in ga. Dus ik ga al iets minder vaak weg, maar een keer in de maand is het lady’s night en daar kan niets of iemand tussenkomen.”

Met hem word ik oud

Het ene weekend slaapt Mary bij Jan, het andere weekend komt Jan bij haar. “Vind ik heel leuk die afwisseling en we kunnen het erg goed met elkaar vinden. Jan heeft een prachtig appartement midden in het centrum van Amsterdam. Dat is toch geweldig!” Zelf woont Mary buiten de stad,  met veel bossen en heide waar ze heerlijke wandelingen en fietstochtjes maken. “Een ideale combinatie. We genieten ons suf en hebben echt een fijne relatie, ondanks dat die nog pril is. Stiekem denk ik dat Jan wel eens de man is met wie ik oud word. Ik wil dat zo graag. Ik ben het daten zat, ik heb behoefte aan een vaste partner.”

Wat!? Gebruik jij een vibrator?

En Jan komt een heel end als het om de ideale partner van Mary gaat. Het verbaasde haar dan ook dat hij schrok van haar seksspeeltjes. “Ja, dat ging ook weer zo oenig. Ik had Jan niet verteld dat ik ze gebruik. Niet omdat ik dat niet wilde, maar het kwam er gewoon niet van. Kom ik op een zondagochtend van de wc en kruip ik terug in bed, zit Jan heel beteuterd te kijken. Hij was op zoek naar een zakdoekje en in het laatje van mijn nachtkastje stuitte hij op mijn speeltjes. Hij was echt geshockeerd en vroeg of ik ze nu, nu ze een relatie en goede seks hadden, nog steeds gebruikte. Ja dus. Want als Jan er niet is en ik zin heb, dan gebruik ik ze. Dat vond hij belachelijk.”

Die vieze dingen moeten weg

Jan ging gelijk terug naar zijn eigen appartement en liet Mary verbouwereerd achter. “Jan noemde het ‘vieze dingen’ die ik moest weggooien. Ook vroeg hij zich af of ik niet genoeg had aan hem en als hij het niet goed deed, dan moest ik dat gewoon zeggen. Ik probeerde uit te leggen dat mijn seksspeeltjes helemaal niets te maken hebben met zijn bedprestaties, maar dat was tegen dovemans oren gezegd. Woest was íe.” Mary weet even niet hoe ze hiermee moet omgaan. “De situatie is bijna lachwekkend. Maar ik maak me ook zorgen, want Jan kan er echt niet mee dealen. Ik vind het moeilijk om voet bij stuk te houden. Ik zie het kwaad er niet van in en heb er zoveel plezier van. Maar ik wil Jan niet kwijt, ik hou van die man. Ik weet niet hoe ik dit moet oplossen.”

Wat vind jij? Heeft Jan gelijk als hij zegt dat Mary haar seksspeeltjes niet meer nodig heeft nu zij hem heeft? Of vind je dat Mary gewoon lekker kan blijven genieten van haar toys ondanks haar relatie met Jan? Praat mee in de comments onder dit artikel.

Foto door Los Muertos Crew via Pexels

Anne’s huwelijk strandde omdat haar man extreme dingen in bed wilde

extreme dingen in bed

Toen ze een achter in de kledingkast een tas vol aparte seksattributen vond, schrok Anne zich rot.  “De tas was niet van mij en moest van Rick zijn. Ik schudde het op ons bed leeg en keek met open mond naar grote dildo’s, buttplugs en touwen. Ik ging op het randje van het bed zitten, en staarde wezenloos voor me uit. Wat was dit? Ik had nog nooit een buttplug in het echt gezien.”

VERDER LEZEN

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

5 reacties

Pietje -

Dat vieze ding van hem mag er wel in?

Emmie -

Je doet het super! Bewaakt je grenzen en kijkt naar je eigen behoefte en die van hem. Het lijkt erop dat hij best veel bevestiging nodig heeft en jouw gedrag hierin wil sturen. Ik denk dat het daar over moet gaan.

Wies van Beers -

Vieze dingen? Komt hij uit de middeleeuwen? Mag hij wel soloseks hebben? Je maakt mij niet wijs dat hij niet masturbeert en porno kijkt.

En als hij wil bepalen of en hoe vaak jij anderen mag zien: ik heb zelden zulke duidelijke ‘red flags’ gezien. Wegwezen meisje, dit is gewoon een gevaarlijke tiran.
Je kunt dan nog zo graag een relatie willen, maar dit is niet gezond. Vind een goede vent.
Misschien duurt t even, maar het zal de moeite waard zijn.

Johan Derksen -

Met een kaars gaat het ook prima

Joris -

Jan-stel-je-niet-aan-man.

Reageer ook