fb
Damespraatjes Damespraatjes

Marieke Elsinga: “Wel even tranen na opmerking Mattie Valk over liefdesleven”

Waar ik vroeger de radio aanzette voor Edwin Evers, doe ik dat tegenwoordig voor Mattie en Marieke. Het duo weet al vanaf het begin luisteraars te boeien en te binden. Dit natuurlijk door de enorme dosis humor waarmee zelfs de zwaarste onderwerpen besproken worden, maar ook zeker omdat ik altijd het idee had dat het weleens wat zou kunnen gaan worden tussen de twee.

Een huis en een baan

Mattie heeft inmiddels een relatie, maar Marieke is al tien jaar vrijgezel. Toen Marieke in een interview van Mattie hoorde dat hij niet wist wat hij aan het leven van zijn collega zou kunnen toevoegen, deed dit Marieke veel. “Toen Mattie in een interview werd gevraagd of hij op mij zou kunnen vallen, antwoordde hij: ‘Ik zou niet weten wat ik nog zou kunnen toevoegen aan het leven van Marieke, want zij heeft alles al voor elkaar'”, zegt de 33-jarige Elsinga in een gesprek met JAN. “‘Ze weet wat ze wil, ze heeft een huis, een baan.'”

Een verloren zaak

Hoewel Mattie dit juist als een compliment bedoelde, kwam dit bij Marieke wel anders aan. “Ik vond dat een verdrietige kijk op mijn bestaan. Want stel dat elke man zou denken: ik kan aan het leven van Marieke niks meer toevoegen, dan ben ik een verloren zaak. Wat een man zou kunnen toevoegen aan mijn leven, is liefde. Een arm om elkaar heen, naar elkaar luisteren, elkaar advies geven. Een man die zegt: ik zie je elke dag vermoeider thuiskomen, moeten we het er niet even over hebben. Gaat het wel goed? Dat mis ik.”

Positief

Gelukkig blijft Marieke positief. Wanneer ze iemand tegen zou komen, verwacht ze dat de relatie zich sneller zal ontwikkelen. “Dan ga je sneller samenwonen, begin je eerder aan een gezin. Dus ik heb het gevoel dat dat allemaal nog in het verschiet ligt.”

Gunnen het haar

Wij gunnen Marieke alle liefde in de wereld! Het is zo’n leuke, lieve, grappige en mooie vrouw. Het is jammer dat Mattie inmiddels bezet is (haha, grapje natuurlijk. Hem gunnen we het ook), maar we weten zeker dat ze een andere leuke man tegen het lijf gaat lopen. Aan Marieke zal het in ieder geval niet liggen!

foto boven artikel: wikipedia commons

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook