fb
Damespraatjes Damespraatjes

Marie-Cecile Beniers: Dat meen je niet! De winnaars

Vond jij het bij Gooische Vrouwen ook zo leuk om bepaalde karakters te herkennen? Voor mij leek Martin Morero toch wel heel veel op René Froger. Bij het lezen van het nieuwe boek van Marie-Cecile Beniers, Dat meen je niet, overkwam mij hetzelfde. Helemaal interessant wordt het als je sommige mensen persoonlijk kent en de beschrijvingen zo pijnlijk kloppen. Super leuk om te lezen en we mogen weer een paar exemplaren van dit boek weggeven. Lees onderaan dit artikel of je hebt gewonnen.

Dat meen je niet

Na een paradijselijke vakantie in Costa Rica keert Suzanne samen met haar vriend Milo terug naar Nederland. Milo, een hotte BN’er bekend van de soap Geen weg terug, heeft een rol gekregen in een superprestigieuze, nieuwe televisieserie. Suzanne gaat aan de slag bij Her, de weekendbijlage van Het Nieuwsblad. Maar hier blijkt al snel dat alles mooier lijkt dan het in werkelijkheid is.

Haar diepte-interviews met verwende diva’s eisen al Suzanne’s energie. Als de roddelpers Milo en Suus ook niet met rust laten, blijkt haar terugkeer vooral een koude douche. Dan slaat het noodlot genadeloos toe en staat Suus er plotseling helemaal alleen voor. Bovendien doet ze een huiveringwekkende ontdekking.Een kijkje in de wereld van de vaderlandse showbizz en de roddeljournalistiek. Wat is er waar van al die sappige onthullingen? Lopen feiten en fictie ècht door elkaar heen? En wie is wie in glamourland?

Marie-Cecile Beniers

Marie Cecile Beniers-portret
Marie-Cecile Beniers woont in Rotterdam, is journaliste en werkte als verslaggeefster bij een roddelblad. Haar ervaringen, gecombineerd met een flinke dosis humor en romantiek, vormen de basis voor haar boeken.

Winactie

De winnaars zijn:

  • Edriënne Groenewoud
  • Chantal van Luytelaar
  • Sabine Oudshoorn

 

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

6 reacties

Marika -

Na haar eerste boek “Loslippig” te hebben gelezen zat ik met smart te wachten op het vervolg van de avonturen van Suzanne Frans.
Ik heb bij het lezen van “Dat meen je niet” weer in een deuk gelegen, maar ook gehuild.
Haar boeken lezen heerlijk weg zijn dan ook echt een musthave.
Stiekem hoop ik dat er nog een derde deel komt.

Danique -

Aah heel leuk! Ik heb Loslippig ook gelezen en die vond ik super leuk. Ik doe graag mee 🙂

Tess -

Lijkt mij een heerlijk boek om te lezen als ik op mijn strandbedje op de Malediven lig.

Kim -

Wat een leuke winactie, ik ben benieuwd naar dit boek! 🙂

irene niec -

Leuke actie voor dit mooie boek, ik doe graag mee!

Reageer ook