fb
Damespraatjes Damespraatjes

Marian Mudder schrijft spannend familiedrama, nieuwe winactie

Een cougar met een 16 jaar jongere vriend, pijnlijke herinneringen aan een vader, lieflijk Toscane en lijstjes met wat het leven de moeite waard maakt. Dit zijn slechts een paar ingrediënten van het vorige week verschenen boek van Marian Mudder. Damespraatjes heeft genoten van dit mooie boek en mocht een paar exemplaren weggeven, lees onderaan wie gewonnen hebben.

Volgende keer bij ons, de nieuwe roman van Marian Mudder is fijn uitgegeven. Een cover met veel rood, mooie regelafstand en papier dat lekker omslaat: een aantrekkelijke begin bij het lezen van een nieuw boek. Inmiddels is dit het derde boek dat ik van Marian lees en ook nu, misschien zelfs nog meer dan bij haar eerdere boeken, ben ik verbaasd over de heldere en sprankelende schrijfstijl. Heel treffend weet zij pijnlijke, onderhuidse spanningen te ontrafelen en mooi te formuleren. Spannend, sexy, schrijnend, scherp.

Heel origineel vind ik het lijstje van “Wat maakt het leven de moeite waard?” en ik heb me voorgenomen om zelf ook zo’n lijstje te gaan maken.

Over Volgende keer bij ons

Wanneer Iris haar zestien jaar jongere geliefde meeneemt naar haar vaders 75e verjaardag, worden de onderlinge verhoudingen op scherp gezet. Dit leidt tot schrijnende confrontaties waarin leugens, familiegeheimen en zelfbedrog aan het licht komen. Op subtiele en minder subtiele wijze brengen ze Iris aan het twijfelen over haar relatie met een jongere man en over zichzelf, terwijl ze voor het eerst echt gelukkig is.

Zal haar relatie deze druk overleven? Kiest ze voor zichzelf of voor haar familie? Kiest ze voor een nieuw leven of voor het vertrouwde?

Marian Mudder is actrice, speelde in talloze toneel- en televisieproducties en is bij het grote publiek voornamelijk bekend van de serie Baantjer waar ze de rol van rechercheur Vera Prins speelde. Naast actrice is Marian ook personal coach en schrijft ze. Ze debuteerde succesvol met haar roman Geluksblind, opgevolgd door De perfecte minnares dat zeer enthousiast werd ontvangen en binnenkort in Duitsland verschijnt.
Voor meer informatie over Marian Mudder: www.marianmudder.nl

Winactie
 De winnaars van Volgende keer bij ons zijn bekend:

Trudy de Munck
Bianca Janssen
Petra Feijer

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

4 reacties

Coenraad -

ZOVEEL LEUKE DINGEN IN HET LEVEN MAAR JE MOET ER ZELF OOK WAT AANDOEN.

Karin -

Marian Mudder is minstens zo’n goede auteur dan actrice.Verliefd op haar heerlijke verslaafde en losse schrijfstijl 😀

peety -

de mensen om me heen en als iemand zegt wat fijn dat je er was !!!! kijk dat maakt alles de moeite waard !!!

irene niec -

Als je kinderen met hun gezinnetjes gelukkig zijn, dan ben ik het ook.

Reageer ook