fb
Damespraatjes Damespraatjes

Marc Cain laat zien hoe je ultieme mix van tijdloze basics en hippe prints in je kast krijgt

Oh, wat heb ik soms toch veel moeite met mezelf leuk kleden. Als ik alle tijd hebt lukt het vaak nog wel, maar als ik ’s ochtends moet haasten om mijn dochter op tijd op de creche te krijgen en zelf ook niet te laat achter mijn computer wil zitten, schiet mijn uiterlijke verzorging er nog weleens bij in. Jammer, want ik zit altijd veel lekkerder in mijn vel met een fris make-upje en een mooie outfit. Toch hoeft dit helemaal niet moeilijk te zijn. Marc Cain laat zien hoe je ultieme mix van tijdloze basics en hippe prints in je kast krijgt en hierdoor is je  stijlvol kleden ineens een stuk makkelijker. 

Minder items voor meer overzicht

Een grote misvatting over kleding, is dat je je alleen goed kunt kleden wanneer je veel kleding in je kast hebt hangen. Dit is absoluut niet waar! Sterker nog: een te volle kast kan ervoor zorgen dat je je juist minder goed kleedt. Zorg voor overzicht en vul je kast alleen met items die je écht mooi vindt en met liefde draagt. Heb je hier moeite mee? Dan zou je eens een boek van Marie Kondo kunnen lezen. Deze opruimgoeroe laat je zien hoe je met minder spullen, gelukkiger kunt leven.

Diversiteit is key

Bij het kiezen van items die je wilt houden, is het goed om voor een prettige mix te gaan. Zo is het voor veel vrouwen heel aantrekkelijk om tien zwarte jurkjes in de kast te hangen (ook ik doe dat…), maar dat gaat ten koste van de diversiteit. Ga voor een gebalanceerde mix van tijdloze basics, trendy items en hippe prints. Zo gaat jouw garderobe niet vervelen en kan je veel leuke combinaties maken. Zelfs als je geen uitpuilende kast hebt!


Dit bericht bekijken op Instagram

The cuddly oversized scarf and gorgeous shoes round off this amazing look! We love Laura Noltemeyer from @designdschungel #MarcCainGirls

Een bericht gedeeld door Marc Cain (@marccain) op

Van werkvloer tot dansvloer Modemerk Marc Cain, onder andere verkrijgbaar bij Jeroen Beekman, heeft dit idee helemaal begrepen. Hun kleding is perfect voor alle gelegenheden: van de werkvloer tot de dansvloer. Alle items zijn stijlvol en kunnen moeiteloos met elkaar worden gecombineerd. Door de basic items de dragen in combinatie met een kekke print, creëer je moeiteloos een geweldige look.

Presentatie én comfort

De kledingstukken van Marc Cain worden gemaakt van comfortabele materialen en hebben een luxe uitstraling. Deze kwaliteit uit zich niet alleen in de presentatie van de kleding, maar ook zeker in het draagcomfort. En dat laatste is ook zeker niet onbelangrijk!

Wat vind jij?

Vind jij het makkelijk om jezelf stijlvol te kleden? Of heb je hier, net als ik, soms best moeite mee? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Alle foto’s in dit artikel zijn afkomstig van de Instagram pagina van Marc Cain.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Marieke -

Marc Cain is naast andere merken zoals Annette Gortz, Fabiana Filippi, Le tricot Perugia en Natan ook te zien bij HB MODE in Ommen

Reageer ook