fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara’s Zwangerschapsdagboek: Mijn ijsklonten fetish

Hoe warmer het buiten wordt, hoe meer ik begin op te zwellen. Waar ik 35 weken geleden nog een ‘normaal’ mens was, zou ik mezelf tegenwoordig eerder in de categorie ‘ballon’ scharen. Het is één van de meest bekende zwangerschapskwalen die tijdens de warme dagen alleen maar erger wordt: vocht vasthouden.

IJsklonten eten

Toch mag ik niet klagen. Op kantoor (ik werk nog ongeveer 1,5 week door) heb ik een eigen ventilator geconfisqueerd, ons huis blijft om een mysterieuze reden ook altijd wel onder de 24 graden en ook ’s nachts hebben we een loeiende ventilator naast het bed staan. Beetje jammer van het geloei, maar het is wel goed uit te houden. Naast alle ventilatoren en temperatuur-mysteries, heb ik nog een manier om mijn ballonnen-lichaam tevreden te houden: ijsklonten eten.

Brainfreezes en ontploffende tanden

Ja, je leest het goed. IJsklonten. Geen augurken, stukjes bordkrijt (ja, dat schijnt ook een echte zwangerschapscraving te zijn) of hele bussen slagroom… Doe mij maar een glas ijsklonten en ik ben blij. Zo blij, dat het zelfs een kleine obsessie is geworden waar ik bijna geen uur zonder kan. Gelukkig hebben we op kantoor een ijsklontenmachine en ligt ook thuis de hele vriezer vol. Er gaat niets boven het knabbelen op zo’n grote klont, waarbij ik enorme stukken met mijn tanden afbijt en rustig kapot kauw. De brainfreezes en de ontploffende tanden neem ik maar voor lief.

Ice_cubes_in_a_glass

Niks seksueels

In de titel heb ik het over een ijsklonten fetish en misschien dacht je hier te lezen over mijn grootste seksuele fantasie. Ik moet je helaas teleurstellen… Mijn fetish blijft toch echt bij het opeten van de klonten. Ik kan misschien zelfs wel stellen dat het een soort omgekeerde seksuele fetish is. Want hoe sexy is een zwangere (opgeblazen) vrouw die in bed alleen nog maar oog voor haar glas ijsklonten heeft? Dat zou je aan Ward moeten vragen.

Hoe was dit in jouw zwangerschap?

Hadden jullie tijdens jullie zwangerschap ook gekke cravings en obsessies? Ik ben echt super benieuwd! Laat het me weten in de comments onder dit artikel. Vind ik altijd super leuk om terug te lezen 🙂

Lees ook de andere verhalen in de serie ‘Mara’s Zwangerschapsdagboek’

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Suzanne -

Ik at heel veel waterijsje, magnetron popcorn en nogatlollies met salmiak. Daarnaast had ik gympjes van de Scapino die naar een heerlijk soort rubber roken. Die lagen onder mijn kussen zodat ik snachts ook kon ruiken als ik daar behoefte aan had.

mara -

Haha! Ik kan me helemaal voorstellen hoe je de geur van die gympen destijds heerlijk vond.

Reageer ook