fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara’s nieuwe liefde: Lola

Nee, mijn vriend en ik zijn niet uit elkaar en ik val ook niet ineens op vrouwen. Maar ik heb wel een nieuwe liefde: mijn hondje Lola! Lola woont sinds dinsdag bij ons in huis en we zijn hoteldebotel. Ze is een French Bulldog van 3 jaar oud en is gek op spelen, wandelen en knuffelen. Verder is ze gewoon het aller liefste hondje wat er bestaat (maar dat vindt geloof ik iedere hondenmoeder van haar eigen hond). Haha!

Langzaam maar zeker leren we haar steeds beter kennen. En ik moet zeggen, we gaan elke dag meer van haar houden! Ik kijk ontzettend uit naar alle dingen die ik samen met haar mag gaan doen. Zo gingen we gisteren voor het eerst met de tram en gaan we morgen samen naar het strand. Ik probeer haar naar zoveel mogelijk dingen mee te nemen en tot nu toe gaat dat heel erg goed.

Wat leuk is, is dat ze iedereen aardig vindt. Of je nou met een boze buurman of je beste vriendin aan het praten bent, ze komt altijd even gedag zeggen. Ook als ik thuis aan de eettafel zit te werken komt ze regelmatig buurten voor een aai over haar bol.

Ik snapte van andere hondeneigenaren altijd goed dat ze van hun hond houden, maar nu ik zelf ook een hond heb beleef ik het allemaal nog veel intenser. Het is nog leuker dan ik had verwacht!

Vanaf nu wil ik ook graag wat vaker over honden en hondenspullen gaan bloggen. Hebben jullie nog leuke tips? Wat zijn leuke speeltjes? Welk voer geven jullie je hond? Wat zijn leuke dingen om samen met de hond te doen? Ik ben heel benieuwd!

Lola

Reageer ook