fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara’s new addiction: kleuren

Toen ik vanmorgen de redactie opliep zag ik wat leuks liggen. Nou zie ik hier wel vaker leuke dingen liggen, maar dit viel meteen op. De grote houten tafel waar we regelmatig werkoverleg hebben, lag vol met kleurboeken. ‘Zijn er kinderen langs geweest?’ vroeg ik aan Sandra. ‘Nee hoor, deze zijn voor volwassenen. Als je wil kan mag jij zo ook even kleuren’. En dat liet ik me geen twee keer zeggen natuurlijk. Kleuren in werktijd, je bent gek als je daar nee tegen zegt.

Kleuren

Nou, daar zit je dan. Geen laptop maar potloden als werkmateriaal. Bij het openslaan van het boek was het al snel duidelijk; dit zijn niet de Jip en Janneke kleurplaten die ik vroeger maakte. Het boek waar ik mee begon heet  ‘Zen – 45 kaarten om in te kleuren en te versturen‘. Dit boek is getekend door Lisa Magano, maar mag worden ingekleurd door mij. Wat ook leuk is, is dat je de kleurplaten uit kan scheuren en als postkaart versturen. Wil jij mijn tekening ontvangen? Stuur dan even een mailtje met je adres gegevens naar [email protected] en wie weet heb jij hem volgende week bij je in de bus.

Kleurplaat

Maar goed, dat kleuren dus. Niet makkelijk. Next level shit om maar zo te zeggen. Dunne lijntjes, kleine rondjes en heel veel priegelvakjes. Hoewel het een uur lang flink priegelen was, vloog de tijd voorbij. En ontspannen dat ik was! Op mijn tekening stond ook een tekstje: ‘Moed is de sleutel tot succes’. Moed had ik zeker nodig bij het tekenen, maar het succes bleef een beetje uit. Ach, dat komt nog wel. Ik ga lekker door met oefenen.

Quote

Wil jij ook kleuren? Bestel hier dan de Zen Kleurkaarten.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

b.a. van der keur -

deze kaarten ken ik niet .ik kleur veel mandela`s en daar wordt ik
erg rustig van en ontspanned ik zou er een willen ontvangen

Reageer ook