fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara’s hondjes willen samen slapen

Bij ons thuis is het altijd een gezellige bedoeling. We hebben bijna elk weekend vrienden over de vloer, zijn bijna altijd in het gezelschap van ons lieve dochtertje Sophia en dan heb ik het nog niet eens gehad over onze viervoeters: Lola en Sambal. Twee eigenwijze, super drukke, maar vooral hele lieve Franse Bulletjes.

Samen slapen

Tot anderhalf jaar geleden hadden we alleen Lola. Dat was al erg gezellig, maar het leek ons leuk om er nog een hondje bij te nemen. Als kameraadje voor Lola, maar natuurlijk ook gewoon voor onszelf. We kozen voor Sambal en ons hondengezinnetje was compleet 🙂

De relatie tussen Sambal en Lola pakte helemaal uit zoals gehoopt: ze werden dikke maatjes. Aanvankelijk hadden we nog twee mandjes voor ze, maar toen we zagen dat ze zich elke avond in één kleine mand propten, besloten we het anders aan te pakken.

Snurkende hondjes

We kochten bij Hondenkussenwebshop één groot kussen waar ze heerlijk samen op konden liggen. Heerlijk vinden ze het. Soms is het zo stil in huis dat ik me afvraag of het allemaal wel goed gaat met ze. Dan doorzoek ik de tuin, kijk ik onder de bank en tref ze uiteindelijk samen snurkend op hun mega-kussen aan. Ik denk dat het een van onze beste hond-gerelateerde aankopen van de afgelopen jaren is geweest. Heel schattig!

Het ziet er vaak zo lekker uit, dat ik er best bij zou willen gaan liggen. Vanwege de haren doe ik het uiteindelijk maar niet, maar het blijft in mijn hoofd zitten. Misschien toch maar eens lekker doen, haha!

Waar slapen jullie honden op?

Zijn jullie honden ook zulke lekkere slaapkopjes? En slapen ze dan graag samen, of hebben ze liever elk hun eigen kussen. We zijn heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook