fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara’s favoriete haar- en huidverzorgingsproducten van dit moment!

huidverzorgingsproducten

Mening persoon die mijn badkamer betreedt, is onder de indruk van de hoeveelheid verzorgingsproducten. Heel ijdel ben ik niet, maar mezelf goed verzorgen vind ik wel belangrijk. Mijn doel: als ik 40 ben er nog min of meer hetzelfde uitzien als nu. Van de dikke lagen make-up ben ik niet, maar ik vind het wel belangrijk dat mijn huid straalt en dat mijn haar goed zit. In mijn optiek heb je dan ook eigenlijk helemaal geen make-up meer nodig! Dit zijn mijn favoriete haar- en huidverzorgingsproducten van dit moment!

Zonnebrand van La Roche-Posay

Bij mooi weer smeer ik elke dag zonnebrand op, maar ook als het buiten regent of vriest heb ik het op mijn gezicht. Straling van de zon is een van de grootste veroorzakers van het ouder worden van de huid én vergroot de kans op huidkanker. Zelf heb ik een erg gevoelige huid en de producten van La Roche-Posay zijn daar uiterst geschikt voor. De zonnebrand breng ik aan na mijn gewone dagverzorging, maar voor mijn make-up. ’s Avonds is het belangrijk om een dubble cleanse systeem (eerst een product op oliebasis en vervolgens een product op waterbasis) te hanteren, zodat je zeker weet dat de huid echt schoon is. Trust me : van alle huidverzorgingsproducten is dit het beste anti-aging middel!

No. 7 Bonding Oil van Olaplex

De haarverzorginglijn van Olaplex is opgebouwd uit zeven stappen. Een deel hiervan wordt door de kapper toegepast in de salon, het andere deel gebruik je thuis. Olaplex richt zich op (extreem) beschadigd haar en weet zelfs de meest droge (en soms hopeloze) lokken weer in model te krijgen. Met mijn geblondeerde haar ben ik helemaal weg van de Olaplex No. 7 Bonding Oil. Deze haarolie is de laatste stap uit het proces en vermindert pluizend haar. Ook geeft het een mooie glans een bescherming tegen hitte van het stylen.

Age Smart Multivitamin Power Recovery Masque van Dermalogica

De huidverzorgingsproducten van Dermalogica zijn absoluut niet goedkoop, maar wél elke euro dubbel waard. Ik gebruik het Age Smart Multivitamin Power Recovery Masque van Dermalogica drie avonden per week, over mijn gewone nachtverzorging heen. De volgende ochtend haal ik het er pas af en ik word dan wakker met een zijdezacht en gevoed huidje. Let op: dit masker kan gele vlekken achterlaten op je kussensloop! Ik leg dus altijd een handdoekje onder mijn hoofd.

Styling Fresh Hair droogshampoo van Kevin Murphy

Mijn haren waste ik vroeger elke dag. Soms zelfs twee keer per dag! Ik kan je vertellen: dat kostte veel tijd én het was niet bevordelijk voor de kwaliteit. Nu was ik het nog maar drie keer per week en ik probeer toe te werken naar nog minder. Als ik het gevoel heb dat mijn haar tussen twee wasbeurten door toch wat vettig of minder fris is, gebruik ik de styling fresh hair droogshampoo van Kevin Murphy. Heerlijk product dat mij echt heeft geholpen in het minder frequent wassen van mijn haar!

Praat mee

Wat zijn jouw favoriete haar- en huidverzorgingsproducten van dit moment? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Lees ook: Het Huishoudboekje van Linda

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook