fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara wil herfstkleding voor haar Sophia shoppen!

Ken je het gevoel dat er iets begint te kriebelen vanbinnen? Ik heb het op de eerste zonnige zaterdag van het voorjaar, de eerste regenachtige dag aan het einde van de zomer en wanneer de eerste winterse sneeuwvlokjes vallen… Ik ben dol op onze Nederlandse seizoenen en ben dan ook super happy dat de zomer nu toch echt lijkt om te gaan slaan in de herfst. 

Altijd een feestje

Kaarsjes in huis, lekker vroeg donker en met het hele gezin het binnen gezellig maken; dat is waarom ik zo dol ben op de herfst. Waar iedereen zomers vooral wil uitvliegen en genieten van de zon, komt iedereen tijdens de donkere dagen juist lekker binnen samen. Wat ik ook altijd leuk vind, is dat ik weer lekker mag shoppen. Want elk seizoen vergt andere outfits en vooral voor de kinderen moet je dan dus écht nieuwe dingen kopen. Altijd weer een feestje!

Hoe pakken we het aan

Mijn dochtertje Sophia is nog te jong om zelf kleding uit te kiezen. Daarom moet ik deze vreselijke (maar niet heus) taak een paar keer per jaar op me nemen. Nu de herfst losbarst speur in het hele internet af, op zoek naar leuke kinderkleding voor in de herfst. Dit pak ik aan als volgt: ik leg Sophia in bed, zet een kop thee, duik achter mijn computer, bekijk een stuk of honderd merken (zoals Zara, H&M, Blue Seven en Mango) en bestel dan een ongegeneerde hoeveelheid kleding. Voor mijzelf zou ik dat niet zo snel doen, maar voor je kindje moet je eigenlijk wel.

De rol van papa

Ook mijn vriend Ward speelt een rol in het uitzoeken van Sophia’s kleding. Ik laat hem altijd even zien wat ik wil bestellen en dan laat hij weten wat hij wel en niet leuk vindt. Waar de meeste vaders het aankleed-gebeuren aan de moeder overlaten, is Ward super betrokken bij Sophia’s kleding. Op de ochtenden dat hij haar naar de creche brengt neemt hij dan ook alle tijd om een leuke outfit uit te zoeken en Sophia er prachtig uit te laten zien.

Hoe koop jij altijd kleding voor je kinderen? Doe je dit in een winkel of liever online? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook