fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara kijkt geen Boer Zoekt Vrouw

“Oh, wat is die David toch een leuke jongen!” hoor ik vanmorgen iemand op kantoor zeggen. “Ja, echt heel leuk!” en “Nee, absoluut niet mijn type” hoor ik meteen vanuit alle hoeken van de kantoortuin komen. Vragend word ik aangekeken wanneer ik vraag wie David is. Nee, het is niet die nieuwe jongen van de bovenste verdieping en het is ook niet iemand die ze tijdens de vrijdagmiddagborrel hebben ontmoet. Het is David van Boer Zoekt Vrouw.

4,11 miljoen mensen kijken wél

Boer Zoekt Vrouw… Het begint bij de Nederlandse cultuur te horen. Het programma met Yvonne Jaspers zit inmiddels in zijn negende seizoen en ik heb nog geen aflevering gezien. Nee echt, nog nooit! Toen ik vanmorgen las dat de aflevering van gisteren maar liefst 4,11 miljoen kijkers trok, werd ik toch wel nieuwsgierig. Als 4,11 miljoen mensen het geweldig vinden, waarom heb ik het dan nog nooit gezien?

Foute datingshows

Op die vraag zijn een aantal antwoorden te geven. Zo kijk ik eigenlijk nooit tv en ook uitzendingen terugkijken doe ik zelden. Ook ben ik niet weg van datingshows, het doet me toch allemaal een beetje denken aan The Bachelor of Temptation Island. Toch schijnt Boer Zoekt Vrouw dit absoluut niet te zijn! Tot slot moet ik toegeven dat ik niks met boeren heb. Niet dat ik ’tegen’ boeren ben ofzo, maar het is gewoon een wereld waar ik niks van weet. En misschien heb ik precies daar mijn reden gevonden om het te kijken!

Toch maar eens kijken…?

Wat is er nou leuker voor een meisje uit de stad, dan op een laagdrempelige manier kennis te maken met het boerenleven? Ook schijnt het foute-datingshow gehalte érg laag te liggen en hoor ik lovende woorden over de rol van Yvonne Jaspers. Kortom: eigenlijk genoeg reden om op zondagavond toch eens de tv aan te zetten.

Kijk jij wel Boer Zoekt Vrouw? Wat vind je vooral zo leuk en waarom zou ik het ook moeten kijken? Laat het mij weten in de comments onder dit artikel!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook