fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara bezocht de meest vrolijke Disney on Ice show ever!

Als kind was het voor mij een grote droom die uitkwam: het bezoeken van de Disney on Ice show. Al mijn favoriete Disney figuren, mijn lievelingsliedjes en dat alles ook nog eens op het ijs! Wat wil een kind nog meer?

Als ik nu terugdenk aan die avond Disney on Ice komen er nog steeds zo veel mooie herinneringen boven. Wij gingen met hele het gezin en goede  vrienden. Mijn beste vriendinnetje en ik kregen allebei een Minnie Mouse beker met rood en blauw ijs en een lamp met allemaal kleurtjes, zodat we naar onze favoriete figuren konden zwaaien. De prinsessen, de kleuren en de hele sfeer… Wat zou ik graag een keer terug gaan.

Een échte Disney gedachte is dat al je dromen uit kunnen komen, als je maar gelooft. En wauw, het is waar! Na lang wensen en hopen mag ik samen met mijn zusje en onze vriendinnen Amber (8 jaar) en Sterre (5 jaar) naar de nieuwste Disney on Ice show, genaamd Disney on Ice presents Let’s Party!

Meezingen en een bijzondere ontmoeting

Een feestje was het zeker! Waar voor mij alle oude herinneringen weer boven kwamen, zag ik aan Amber en Sterre dat zij nieuwe, warme herinneringen aan het creëren waren. De muziek is opzwepend en maakt iedereen vrolijk, lekker meezingen en dansen met onze favoriete prinsessen was dan ook één van de leukste dingen.

Wat er na de show gebeurde was erg bijzonder. We hadden een Meet & Greet met Mickey en Minnie op het ijs! Een kinderwens die uitkwam.

Na afloop van de show duurde het nagenieten maar kort, de meiden waren moe van alle geweldige indrukken en magische momenten van de avond. Ik weet zeker dat ook zij over 10 jaar nog steeds terug verlangen naar een avond als deze.

Zelf ook naar Dinsey on Ice presents Let’s Party?

Deze show is een aanrader voor jong en oud. Voor man en vrouw. Van overgrootmoeder tot kleinkind. Het is een prachtige manier op de feestdagen een special touch te geven. Kijk op www.disney.nl/disney-on-ice/lets-party voor meer informatie en tickets.

Hoe zijn jullie Disney on Ice herinneringen? Ben je hier als kind al eens geweest, of zou je dit jaar jouw kinderen mee willen nemen? Ik ben erg benieuwd!

 

Mara Blikslager (20 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Mediastad Hilversum maar heeft ook een grote liefde voor onze, iets chaotischere, hoofdstad: Amsterdam. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Jacqueline de Waal -

Geweldig lijkt me super leuk hoor!

Reageer ook