fb
Damespraatjes Damespraatjes

Man trouwt 12-jarig meisje op Times Square en de toeschouwers pikken het niet

Toen ik 12 jaar was, was ik echt nog een kind. Ik zat net op de middelbare school en was druk met waterpolo en vriendinnen. Iets waar ik nog helemaal niet zo mee bezig was? Jongens en vriendjes! Geen tijd voor en ook zeker geen zin in. En zo is het bij veel meisjes van een jaar of 12. Hoe bizar is het dan dat het in 91 landen ter wereld legaal is om met een minderjarig meisje te trouwen?

Boos

Om aan te tonen hoe verschrikkelijk dit is, maakte Coby Persin een video waarin je ziek hoe een 65-jarige man met een 12-jarig meisje trouwt op het New Yorkse Times Square. Omstanders weten niet wat ze zien en veel mensen worden zelfs boos en grijpen in.

Bekijk de video

Bekijk de video en de reacties van omstanders hier!

Wat zou jij doen?

Wat zou jij doen als je dit zou zien? Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het niet goed weet. Wat is nou de juiste vorm van ingrijpen, waar dit meisje het meeste aan zou hebben? Ik ben heel benieuwd naar jouw mening. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook