fb
Damespraatjes Damespraatjes

Make-up trends herfst-winter 2013/2014

L'Oreal

Natuurlijke en nauwelijks opgemaakte huid
Een mooie, egale huid is elk seizoen een trend. Door middel van foundation of andere zware make-up producten proberen veel vrouwen imperfecties te verbloemen, maar dit seizoen is dat helemaal anders! Deze herfst en winter staan volledig in het teken van een natuurlijke en nauwelijks opgemaakte huid. Wil je toch een product gebruiken om je huid extra te laten stralen? Ga da voor een lichte BB-cream of meng zelf je foundation met dagcrème.

Laat je lippen knallen
Nu je huid een simpele en frisse look heeft, is het belangrijk om te knallen met een ander deel van je gezicht: je lippen. Dit seizoen geef je één van de meest verleidelijke facial features een boost met (donker) rode lipstick. Probeer ook eens te experimenteren met structuren en wissel af tussen matte sticks en glimmende gloss.

Glitter is a girl’s best friend
Met de feestdagen als hoogtepunt van het seizoen kan je make-up wel wat bijzonders gebruiken. Dit seizoen zijn glitters bij je ogen een ultieme party trend! Let wel op dat de glitters niet op de rest van je gezicht en kleding terechtkomen.

Make up

1. Miss Sporty BB Cream – € 3,49
2. L’Oreal Paris Nutri Gold BB Cream – € 14,99
3. Rimmel Lasting Finish Lipstick – € 9,49
4. Max Factor Max Effect – € 7,99
5. Max Factor Silver Storm – € 13,99

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook