fb

Winactie met nieuwe boek van Sophie Kinsella

Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar immens populaire, inmiddels verfilmde Shopaholic-serie en de romans Wat spook jij uit?, Hou je mond!, Aanpakken! en Ken je me nog?  Volgende week, op 14 februari verschijnt haar nieuwe boek.  Speciaal voor Valentijnsdag en ter ere van het verschijnen van haar nieuwe roman Mag ik je nummer even? schreef Sophie Kinsella het korte verhaal Valentijn blues. Ook leuk om te weten: Damespraatjes had een leuke winactie met het boek van Sophie Kinsella. Lees onderaan dit artikel wie de winnaars zijn.

Mag ik je nummer even?
Poppy Wyatt is haar verlovingsring kwijt! Een antiek geval, al drie generaties in het bezit van de familie van Magnus, haar aanstaande. Over tien dagen is de bruiloft! En terwijl ze buiten met haar vriendinnen staat te bellen, wordt haar mobieltje plotseling uit haar handen gegrist. Ook dat nog! Nu is de crisis compleet. Wat moet ze zonder telefoon beginnen?

Helemaal hyper denkt Poppy dat ze aan het hallucineren is geslagen wanneer ze in een afvalbak zomaar een smartphone ziet liggen. Hebbes! Maar het duurt niet lang voor de eigenaar, de botte zakenman Sam Roxton, zich meldt. En Sam is ‘not amused’ als Poppy ijskoud weigert haar schat aan hem af te staan.

Speciaal voor Valentijnsdag en ter ere van het verschijnen van haar nieuwe roman Mag ik je nummer even? schreef Sophie Kinsella het korte verhaal Valentijn blues.

Kate wil er niks van weten. Al gaat de hele wereld vandaag los met zwijmelcadeautjes, voor haar géén Valentijnsdag. Rob en zij zijn al twee maanden uit elkaar. Ze wil hem absoluut niet terug, ze wil even helemaal niks. Ja, een pizza en vroeg naar bed. Bij thuiskomst is het huis ijskoud, de verwarming doet het niet, de oven ook niet. Dan maar naar de buurtpizzeria. ‘Speciaal valentijnsmenu!!!’ Kate is nog niet binnen of de moed zakt haar al in de schoenen. Overal stelletjes die een liefdespizza delen en elkaar roze cocktails voeren. Bespottelijk gewoon! Dan komt er een  man binnen, warrig bruin haar, Armani spijkerbroek. Met stralende ogen gaat hij naast Kate op het wachtbankje zitten…

Download gratis het romantische verhaal Valentijn blues en het eerste hoofdstuk van Sophies nieuwste boek Mag ik je nummer even? dat vanaf 14 februari overal verkrijgbaar is.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.sophiekinsella.co.uk

Winnaars

Tamara Luiten
Tally Vedder
Joyce Oosterling

 

 

2 reacties

irene niec -

Leuk, weer een boek dat ik nog niet ken, ben heel benieuwd hoor

Jennifer -

Wat een super leuke actie. Ben gek op hara boeken. Kan niet wachten om in haar nieuwe boek te beginnen!

Reageer ook