fb
Damespraatjes Damespraatjes

Maak er een feest van! – Gewoon bij Albert Heijn

Precies een week voor kerst was het Koningsplein in Amsterdam het decor voor een feestelijke optreden van het Albert Heijn kerstkoor. Vier meerstemmige kwartetten zongen, onder leiding van Ernst Daniël Smid, het toegestroomde winkelpubliek vrolijke kerstliederen toe. Dit eenmalige kerstkoor maakte er een heus feestje van waseen initiatief van Albert Heijn.

Vier muzikale kwartetten begaven zich de hele dag, al zingend door de straten van Amsterdam, om vervolgens, bij wijze van finale, op het Koningsplein te eindigen. Met herkenbare blauwe fietsen en een iconische ‘fietsmand’ verplaatste zij zich van oost naar west en van noord naar zuid. Nietsvermoedende voorbijgangers en winkelend publiek werden verrast met een ‘persoonlijk’ toegezongen kerstlied.

Voor Albert Heijn staat de kerst van 2011 in het teken van sámen. Deze trend staat voor de ultieme vorm van samen kerst vieren: samen het kerstmenu kiezen, samen een kerstdiner maken en er samen van genieten. Het vieren van tradities & momenten staan voor Albert Heijn hoog in het vaandel. Groots of klein, sensationeel of simpel, iedereen wil op zijn eigen manier er een bijzonder kerstfeest van maken. In lijn daarmee draait kerstkoken 2011 om het met liefde bereiden van gerechten, met name echte kerstklassiekers in een eigentijds jasje. Soms liever iets eenvoudiger, maar wel helemaal zelfgemaakt en hoogstpersoonlijk oftewel do it yourself. Denk daarbij aan zelfgemaakte kerstklassiekers met een twist en lievelingsgerechten met een knipoog naar vroeger. Zo zijn kalkoen, de garnalencocktail en de soezentoren helemaal terug van weggeweest . Albert Heijn nam om deze redenen op een ludieke en sympathieke manier een voorschot op de feestdagen van 2011.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook