fb
Damespraatjes Damespraatjes

Maak een lightversie van jezelf!

Weet jij hoe je innerlijke rust en verlichting vindt? Vast niet! Tot en met 9 februari is het de maand van de spiritualiteit, wat dat precies inhoudt lees je hier. Deze maand wil Damespraatjes haar lezeressen graag een klein duwtje in de rug geven op het gebied van spirituele ontwikkeling en verlichting. Geen zin om als de nieuwe Dalai Lama uit deze maand te komen, maar wel het eerste stapje naar verlichting zetten? Lees dan verder over het nieuwste boek van Manu Adriaens ‘Maak een lightversie van jezelf!’. 

Maak een lightversie van jezelf

Like I said, niet iedereen zit te wachten op het innerlijk van Ghandi of de spirituele capaciteiten van de Dalai Lama. Toch kan een klein beetje zelfreflectie, innerlijke rust en empathie nooit kwaad. Als iemand op spiritueel gebied lage punten scoort, ben ik het wel. Niet dat ik een slecht persoon ben ofzo, maar om nou te zeggen dat ik aan de rand van verlichting sta? Don’t think so.

9789045315744_VCOVR
Als iets een goed moment om daar wat aan te doen is, is het de Maand van de Spiritualiteit wel. Het boek ‘Maak een lightversie van jezelf!’ is het ideale boek voor de beginnende verlichter. Manu Adriaens vertelt aan de hand van 100 onderwerpen wat we precies kunnen doen om ’s avonds nét een beetje lichter te gaan slapen. Geestelijk diëten voor beginners, zoals de achterkant mooi beschrijft.

Niet alleen de 100 korte teksten in het boek zijn als een Sonja Bakker voor je geest, ook de quotes van bekende filosofen, schrijvers en andere inspirerende personen zijn interessant en tastbaar. De quotes zijn ook erg leuk voor Facebook. Althans, als je voor een soort Facebook verlichting gaat dan.

Ambieer jij ook een light versie van jezelf? Hier de gegevens van het boek:

Maak een lightversie van jezelf
Manu Adriaens
ISBN 9789045315744
€ 14,95

Mara
Mara Blikslager (21 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Amsterdam maar bezoekt regelmatig haar familie in het rustige Hilversum. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

Reageer ook