fb
Damespraatjes Damespraatjes

Lugubere details over dood Avicii naar buiten gekomen

Pfoe, wat schrok ik toen ik las dat de 28-jarige DJ Avicii was overleden. Ik lag samen met mijn vriend op de bank toen het nieuwsbericht op mijn telefoon verscheen. Ik was in shock. Mijn vriend wist eerst niet wie het was, maar deelde de schok toen ik hem wat nummers liet horen en vertelde dat hij slechts 28 jaar is geworden. 

Vorige week kwam de familie van de Zweedse zanger met een open brief, waarin ze vertelden dat Tim, zoals de DJ echt heet, niet meer verder kon. Tim kampte al jarenlang met een alcoholverslaving, waarschijnlijk uitgelokt door de enorme druk die zijn leven als DJ op hem legde. De brief doet vermoeden dat Tim zelf een einde aan zijn leven heeft gemaakt, maar zijn management wil dit niet bevestigen.

Glasscherf

Op Show.nl lezen we dat TMZ de mogelijke doodsoorzaak heeft achterhaald. Let op: de details die hieronder staan beschreven kunnen als schokkend worden ervaren‘TMZ heeft schokkende details naar buiten gebracht over de zelfmoord van Avicii. De Zweedse dj zou zichzelf van het leven beroofd hebben door middel van een glasscherf, zo laten meerdere bronnen aan Amerikaanse website weten. “Onze bronnen vertellen ons dat Avicii een glazen fles heeft gebroken en zich met delen hiervan heeft gesneden. Het zou om een wijnfles gaan. De wonden zouden zoveel bloedverlies hebben veroorzaakt dat ze Avicii fataal zijn geworden.” De precieze toedracht is onbekend. “Wij kunnen helaas niet bevestigen waar Avicii zichzelf heeft gestoken. Twee bronnen geven aan dat het in zijn nek was, maar een andere bron zegt zijn pols”’ aldus Show.

Heel heftig

Ik merk dat het nieuws rondom Avicii mij nog steeds erg bezighoudt. Vooral de gedachten aan zijn familie maken mij erg verdrietig.

Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met de hulp- en preventielijn ’Zelfmoord? Praat erover’. Tel: 0900-0113 of www.113.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook