fb
Damespraatjes Damespraatjes

LuckyTV neemt politicus Kees van der Staaij op de hak: “Heer, ik zal u zuigen, maar verraad mij niet”

SGP-leider Kees van der Staaij ligt sinds afgelopen weekend flink onder vuur. Hij zette zijn handtekening onder de Nashville verklaring, ook wel een anti-homopamflet genoemd. In het pamflet wordt beschreven hoe christenen moeten omgaan met het geloof, seksualiteit en dat het huwelijk is bedoeld voor één man en één vrouw. 

Mijn mening 

In politiek Den-Haag en op social media is er met veel ongeloof op het pamflet en de ondertekening van Kees van der Staaij gereageerd. Bij Damespraatjes proberen wij ons politiek afzijdig te houden, maar in dit geval is dat voor mij onmogelijk. Ik ben het absoluut oneens met meneer van der Staaij en vind het echt verschrikkelijk dat hij zich als politicus zo ouderwets en zonder enige liefde naar de medemens uitspreekt.

Heer, blijf bij mij

LuckyTV besloot naar aanleiding van de gebeurtenissen meneer van der Staaij eens flink op de hak te nemen. Dit doen ze is een ludieke video waarin je van der Staaij in een kerk ziet zingen met een koor. Waar normaal gesproken voor vrome liederen wordt gekozen, horen we meneer van der Staaij nu wel een heel andere toon aanslaan… Kijk mee!

Wat vind jij?

Wat vind jij van de situatie rondom het anti-homopamflet en de ondertekening van politicus Kees van der Staaij? En wat vind je van de video van LuckyTV? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook