fb
Damespraatjes Damespraatjes

Love it: deze slippers stel je zelf samen en wij zijn fan!

Jullie weten het waarschijnlijk al wel, maar ik ben gek op reizen. Als ik dan ook maar ergens de tijd en het geld vandaan kan halen, ben ik weg. En ik moet toegeven, ook al ben ik niet bang voor kou, mijn voorkeur gaat uit naar een zo tropisch mogelijke bestemming. Wil je mij blij maken? Zet me dan NU op het vliegtuig naar Bali, Thailand, Curacao, Miami, Jamaica of een ander exotisch oord. Wie gaat er met mij mee?

3

Mijn koffer gaat halfleeg mee. Niet alleen zodat ik mooie souvenirs kan meenemen, maar ook omdat ik weinig nodig heb. Twee bikini’s, wat broekjes, shirtjes en jurkjes. Oh, en een aantal paar slippers niet te vergeten! Want als ik één ding thuislaat, dan zijn het wel mijn dichte schoenen. Ik heb een aantal slippermerken waar ik trouw aan ben, zoals bijvoorbeeld Havaianas. Maar ook Bandajanas vind ik echt helemaal het einde!

2

Bandajanas zijn slippers die je zelf kunt samenstellen. De banden, het voetbed en de accessoires zijn los verkrijgbaar, waardoor je de slipper helemaal zo kunt maken als jij zelf wilt. De slippers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende zooldikten. Ook in de banden heb je veel keuze op het gebied van kleur. Je kunt ze daarnaast ook nog ook veel verschillende manieren knopen, waardoor je ook veel variatie creëert. Door meerdere setjes banden en accessoires te bestellen kan je in no time je slipper een totaal andere look geven. Je begrijpt: wij zijn fan.

1

Wil je nog meer inspiratie op het gebied van samenstellen? Kijk dan zeker even op de website van Bandajanas of op hun Instagram. Echt super leuk als je nog niet helemaal weet welke kant je op wilt met de samenstelling van je slipper. Kijk voor leuke knooptechnieken en nog meer inspiratie op het YouTube kanaal!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook