fb
Damespraatjes Damespraatjes

Linda de Mol: “Ik heb geen relatie met Ed Nijpels gehad. Heel erg raar dit!”

Gisteravond zat ik heerlijk op de bank naar Eén Vandaag te kijken, toen oud-politicus Ed Nijpels voorbij kwam. Ik vond het altijd wel een vlotte kerel, dus was benieuwd naar het interview. Het keek lekker weg, maar was verder niet bijzonder. Totdat…. Meneer Nijpels ineens vertelde over zijn vroegere relatie met Linda de Mol. Oeh, juicy… Maar is het waar? 

Nijpels kant van het verhaal

Nijpels kwam in contact met Linda nadat hij haar had ontmoet bij de uitreiking van de Edisons. “Ik was toen fractievoorzitter, en reikte de Edisons uit. Het was in 1983. Linda was toen een jaar of 20, ik was 32. Zij overhandigde op het podium de bloemen. Zo heb ik haar leren kennen”, vertelt hij tijdens het interview.

Reactie Linda de Mol

“Ik ben echt serieus verbijsterd door deze opmerking. Ik ben één keer op zijn uitnodiging, toen ik een jaar of 19 was, met hem uit eten geweest. Zijn chauffeur kwam me ophalen. Ik had hem verteld dat ik auteursrecht wilde gaan studeren en hij zei dat hij me daarbij misschien kon helpen met interessante informatie vanuit zijn beroep. We hebben een leuke avond gehad, maar daar is het ook bij gebleven. Een relatie is echt wel iets heel anders dan een etentje in mijn optiek. Heel erg raar dit.”

Linda ontkent

Goed, Linda de Mol ontkent de relatie dus. We zijn heel benieuwd of ook Ed Nijpels een nieuw statement naar buiten zal brengen.

Wat denk jij: jij spreekt Ed Nijpels de waarheid of heeft Linda de Mol gelijk? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook