fb
Damespraatjes Damespraatjes

Linda de Mol en makers Gooische Vrouwen maken nieuwe film!

Als meisje uit het Gooi, zat ik elke zondagavond steevast met het hele gezin voor de buis om Gooische Vrouwen te kijken. Niet alleen ik deed dat, al mijn vriendinnen (en zelfs vrienden) keken het ook. Het was een serie die aan elkaar hing van herkenbare situaties, hilarische momenten en emotionele gebeurtenissen. Toen het stopte was ik dan ook écht heel verdrietig.

Heerlijke films

Gelukkig was de serie niet het einde. Linda de Mol, regisseur Will Koopman en scenarioschrijver Frank Houtappels, kwamen namelijk met twee Gooische Vrouwen films. Ik lieg niet als ik zeg dat ik ze allebei minstens vijf keer gezien heb en nog steeds elke keer moet huilen van het lachen.

Nieuwe film

Na film 2 dacht ik dat het echt afgelopen was met mijn vriendinnen uit het Gooi. En dat is ook zo. Voor zover bekend komen Cheryl, Anouk, Claire en Roelien niet met een nieuwe film. Maar, er is ook goed nieuws! De makers van de films komen nu met een nieuwe bioscoopfilm: April, May en June. Op Lindanieuws lezen we: “Het verhaal gaat over de zussen April, May en June, die bij elkaar komen als blijkt dat hun moeder ernstig ziek is. Het verhaal is bedacht door Linda de Mol, die ook één van de hoofdrollen zal spelen. De volledige cast wordt binnenkort bekendgemaakt en de opnames gaan eind augustus van start.”

Wanneer draait hij?

Naar verwachting verschijnt April, May en June in 2019 in de bioscoop. Wij kijken er in ieder geval enorm naar uit!

Kijk jij er ook zo naar uit? Ik kan echt niet wachten tot we weer naar de bios mogen 🙂 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook