fb
Damespraatjes Damespraatjes

Liefde is lavendelblauw, de winnaars zijn bekend

Na de dood van haar man moet Heidi verder met haar leven. Samen met haar zoontje en haar zestienjarige nichtje gaat ze op vakantie naar het familiehuis in de Provence. Maar bij aankomst is de rust ver te zoeken. Het huis is verwaarloosd, de kinderen zijn lastig, en al hun spullen zijn onderweg gestolen. Gelukkig is daar Julien, de buurjongen met wie Heidi vroeger altijd speelde. Hij is van een bokkige puber veranderd in een o zo charmante, hulpvaardige Fransman. Misschien een beetje té hulpvaardig?

Damespraatjes mag een aantal exemplaren weggeven van dit meeslepend romantisch verhaal van Bridget Asher over liefde, verlies en verdriet, maar ook over genezing, hoop en zelfontdekking.

Damespraatjes over het boek

Mocht je dit boek op de één of andere manier in je bezit krijgen, zeg dan al je afspraken af en duik even helemaal in het boek én in het heerlijke leven in de Provence. Een echte aanrader!

Bridget Asher

Bridget Asher is de succesauteur van De Damesparade en Doe maar alsof. Ze woont met haar man en kinderen in Florida, maar vond het helemaal niet erg om in de Provence research te plegen voor haar roman.

Neem voor meer informatie over Bridget een kijkje op haar website: www.bridgetasher.com

Winactie

De winnaars van dit boek zijn: Ilda de Frens, Erika Witten en Karin Bartholomeus. Dames van harte gefeliciteerd, het boek komt binnenkort naar jullie toe!!

Niet gewonnen en het boek toch lezen: Bestel dit boek bij Bol.com

5 reacties

Ilda -

Ik heb het boek zojuist ontvangen; geweldig! Die kan mooi mee op vakantie, over drie weken. Bedankt!!!

Karin -

Dit is heel leuk nieuws op de zondagavond, gewonnen, dank je wel.

inge -

Een boeiend boek waar alle onderdelen van het leven in voorkomen. Liefde, verdriet en verlies. Voor velen zeer herkenbaar. Ik doe graag mee met de winactie.

Nathalie Bosman -

Lijkt mij een mooi boek !
Hopelijk maak ik een kansje

Petra rozendaal -

Lijkt me een heerlijk boek om mee te nemen met vakantie

Reageer ook