fb
Damespraatjes Damespraatjes

Libelle Academy: Woonstylist worden!

Wordt Woonstylist!

Ben je uitgekeken op de inrichting van je huis? Dan is het tijd voor een make-over! Een huis stylen is meer dan alleen decoratieve kussentjes neerleggen. Wil jij weten hoe je jouw creatieve ideeën kunt omzetten naar een fris en smaakvol interieur? De online cursus Woonstylist worden van Libelle Academy leert je alles over het effect van balans, spelen met kleur, lichtinvallen, maar bovenal daagt het je uit tot experimenteren. Door handige tips en adviezen kun je jouw eigen woning een make-over geven zonder ingrijpende of dure veranderingen. En wie weet, krijg je straks niet alleen veel complimenten, maar geef je ook advies aan anderen.

Is jouw huis klaar voor een make-over?

De online cursus kun je overal volgen, waar en wanneer je maar wilt. En altijd in je eigen tempo. Of dat nu op vakantie is of gewoon thuis vanuit je luie stoel. Bekijk www.libelleacademy.nl voor meer online cursussen.

Wat is Libelle Academy?

Libelle Academy is leren voor je plezier, over dingen die je bezighouden. Dit kan via cursussen en workshops in het land, maar ook thuis, gewoon achter je computer. Even vertrouwd, warm en betrouwbaar als Libelle en ook even praktisch: wat je leert, is meteen toepasbaar in je dagelijkse leven.

Van Een eigen webshop beginnen tot Kennismaking Mediteren en Organizing en opruimen tot een Mini make-over. Onze cursussen zijn vernieuwend en creatief, maar bovenal erg leuk om te volgen. De cursussen en workshops van de Libelle Academy zijn te volgen op diverse locaties verdeeld over Nederland. Op deze locaties zijn verschillende keren per maand alle workshops en cursussen te volgen. De lokalen waar de cursussen worden gegeven, zijn speciaal voor Libelle gereserveerd en zien eruit alsof u zo binnenstapt bij Libelle.

 

Bekijk het volledige cursusaanbod op

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook