fb
Damespraatjes Damespraatjes

Leuke tips om een gaaf bedrijfsuitje te organiseren

Nu de Covid regels weer versoepeld zijn, kan het eindelijk weer; een bedrijfsuitje! Het is niet voor niets dat bijna ieder bedrijf deze jaarlijks organiseert. Naast dat het heel gezellig is, werkt dit ook door in de onderlinge band. Als collega’s zich met elkaar en het bedrijf verbonden voelen, zie je dit in hun inzet op de werkvloer. En na al dat harde werken, heb je een gaaf uitje ook helemaal verdiend! Ben je op zoek naar een toffe locatie voor een bedrijfsuitje? Laat je dan eens inspireren!

Tips voor het organiseren van een bedrijfsfeest

Veel managers en directeuren breken er hun hoofd over. Zoveel verschillende mensen. Hoe kun je nu iets organiseren wat voor iedereen leuk is? Het geheim? Een bedrijfsfeest organiseren kun je ook uitbesteden. Samen met jou kan de eventmanager kijken naar wat het meest passend is.

Op de eerste plaats, is het uitzoeken van een locatie de tijd van het zoeken waard. Een warme en moderne locatie, zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Even van de reis bijkomen? Met een kopje koffie of thee is iedereen snel in de informele sfeer. En helemaal leuk als de locatie extra’s heeft, zoals uitzicht op het water!

De tweede tip is om het niet te ingewikkeld te maken. Er zijn maar weinig mensen die geregeld een 5-gangen diner voor zich krijgen. Houd het eten een drinken eenvoudig en kies bijvoorbeeld voor een buffet. Zo kan iedereen kiezen wat hij/zij lekker vindt en kom je tijdens het lopen meteen diverse collega’s tegen.

Een prettige sfeer creëren kun je tevens doen door het opzetten van muziek. Kies voor vrolijke muziek waarvan je weet dat de meeste mensen het leuk vinden.

Op zoek naar een bedrijfsuitje in de regio Eindhoven?

Met lekker weer buiten genieten van een heerlijke barbecue en daarna in de Buddha Lounge de dag afsluiten met een lekker koel drankje? Of liever eerst actief op het water met elkaar bezig zijn? Neem zeker droge kleding mee, want nat worden hoort erbij. Klinkt dat wel goed in je oren? Dan kan een bedrijfsfeest waarop je zowel sportief als cultureel bezig bent, een goede combinatie zijn.

Wil je eens lekker culinair bezig zijn? Denk dan eens aan het inhuren van verschillende foodtrucks. Iedere foodtruck serveert een eigen hapje. Van verse friet tot loempia’s en een ijsje. Als deze dan ook nog eens midden in de natuur staan, ontstaat vanzelf het vakantiegevoel!

Niets zo wisselvallig als het weer in Nederland. Het is daarom fijn het teamuitje een plan B heeft, zodat je met stortbuien een binnenprogramma met leuke activiteiten hebt. Deze plek voor een bedrijfsuitje Eindhoven heeft verschillende zalen. Allemaal modern, met mooi uitzicht en van alle gemakken voorzien. De ideale locatie om zowel binnen – als buitenactiviteiten te combineren. Wat je wens ook is, bij dit bedrijfsuitje is veel mogelijk. Zo wordt het voor je jonge en oudere werknemer een onvergetelijke dag.

Heb jij je bedrijfsuitje al geboekt?

Foto door Daria Shevtsova via Pexels

1 reactie

Joris -

Is dit artikel toevallig reclame?

Reageer ook