fb

Dit zijn de lekkerste All Inclusive resorts van deze zomer!

Hoewel de zomer nog ver weg lijkt, komt hij eigenlijk al best dichtbij. Het lijkt slechts dagen geleden dat we de kerstboom aan het optuigen waren, maar dit is natuurlijk al maanden terug. Wat ons betreft is het de hoogste tijd om ons lekker te focussen op de zomer. Denk na over de mooiste jurkjes waarin jij jezelf al op het terras ziet zitten en boek alvast een heerlijke vakantie naar de zon. 

Een vakantie boeken is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Want wat is iets wat zowel betaalbaar, leuk voor de kinderen als lekker luxe voor jou is? Een goed all inclusive resort natuurlijk. Wij hebben een overzicht met de lekkerste all inclusive resorts die je deze zomer kunt boeken.

1. Sunscape // Curacao

Je hebt vast al vaak van all inclusive resorts in landen als Turkije en Griekenland gehoord, maar je vindt ze op steeds meer plekken. Zoals nu ook Curacao! Sunscape is een heerlijk all inclusive resort met een prachtig privé strand. Willemstad ligt op 4 kilometer afstand, maar je kunt natuurlijk ook gewoon heerlijk in het hotel blijven en genieten van alle faciliteiten. Ga jij deze zomer op vakantie naar Curacao?

Sunscape :: Curacao

2. RIU Gran Canaria // Canarische eilanden

Op een all inclusive vakantie is het heerlijk dat alles geregeld en betaald is. Zo kan jij onbezorgd van alle luxe cocktails genieten en hoeven de kinderen niet voor elk ijsje bij jullie aan te kloppen. Wie dit concept écht begrepen heeft, is hotelketen RIU. Wereldwijd bieden ze luxe all inclusive hotels, waaronder RIU Gran Canaria. Het hotel is helemaal vernieuwd en ligt direct aan zee. Het centrum van Maspalomas ligt op slechts 200 meter.

RIU Gran Canaria :: Canarische eilanden

3. Titanic Deluxe Belek // Turkije 

Bij all inclusive hotels in Turkije zijn mensen soms bang voor slecht eten en bezette strandbedjes. We kunnen je beloven dat dit bij het recent vernieuwde Titanic Deluxe hotel absoluut niet het geval is. Hoewel het een groot hotel met veel faciliteiten is, weten ze de service persoonlijk en van een hoog niveau te houden. Heerlijk luxe genieten dus!

Titanic Deluxe Belek :: Turkije

4. RIU Yucatan // Mexico

Zelf ben ik in november in Mexico geweest en verbleef toen ook in een RIU hotel. Wat een luxe altijd! Dit luxe resort ligt direct aan het prachtige strand van Playa Del Carmen, één van de meest populaire badplaatsen in Mexico. In dit resort kan je uitgebreid relaxen, maar ook meedoen met de sportieve activiteiten, zoals een gratis duikles.

RIU Yucatan :: Mexico

5. Kalithea Horizon Royal // Griekenland

Griekenland is en blijft een mooi land en een fijne vakantiebestemming. Zie jij het wel zitten om hier je zomer door te brengen, dan hebben wij een tip: het Kalithea Horizon Royal hotel. Dit hotel heeft zo’n ongelofelijk mooi uitzicht en maar liefst 12 zwembaden! Genoeg zwemkeuze dus. Alles is in de prijs inbegrepen en dat zorgt ervoor dat je je nergens druk over hoeft te maken.

Kalithea Horizon Royal :: Griekenland

Vakanties vergelijken; wat is het toch heerlijk. Heb jij hier een mooie bestemming tussen zien staan?

 

Reageer ook