fb
Damespraatjes Damespraatjes

Inspiratie voor je agenda 2014

Hoewel tegenwoordig veel mensen hun agenda digitaal bijhouden, is er ook een handjevol vrouwen die nog gek is op een papieren versie. Heerlijk bladeren, rommelen en aantekeningen maken: dat kan je op je telefoon niet! Helaas brengen steeds minder merken een papieren agenda uit, en als ze dat dan wel doen zijn de leuke snel uitverkocht. Wees er dus snel bij! Damespraatjes zet 4 leuke vrouwenagenda’s voor je op een rijtje. Damespraatjes mag onder haar lezeressen drie Paulo Coulo agenda’s verloten. Eén winnen? Kijk onderaan dit artikel of je de gelukkige bent.

Eline’s Huisagenda

Elines Huis

Na de succesvolle Eline’s huisagenda van 2013, hebben Eline Pellinkhof en haar team weer creatief uitgepakt! De huisagenda van 2014 bevat wederom sfeervolle homedecoraties om zelf te maken en heel veel stylingtips en ideeën. Van papier tot stof en van haken tot borduren, met deze agenda kan er voor elk seizoen iets moois gemaakt worden. Inclusief veel schrijfruimte om geen afspraak meer te vergeten, en vele extra’s, zoals wenskaarten, stickers en dessinpapier.

Stilte agenda

Mirjam van der Vegt

Bestaat hij echt? Een agenda waarvan je tot rust komt, in plaats van in de stress te schieten? Deze stilteagenda biedt genoeg handvatten om even op adem te komen. Met praktische oefeningen en tips helpt schrijver en stiltetrainer Mirjam van der Vegt om de waan van de dag te bestrijden. Prachtige verstilde beelden en uitspraken zorgen voor het broodnodige voedsel dat een onrustige geest nodig heeft. Er is genoeg witruimte om te schrijven en speling te geven aan de dingen van het leven die er echt toe doen. Deze agenda is geschikt voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. De inhoud moedigt aan om je agenda niet langer je leven te laten bepalen, maar andersom: jouw leven bepaalt je agenda.

Delen agenda

Paulo Coelo

Delen is de nieuwste agenda, gebaseerd op het werk van Paulo Coelho. Naast alles wat een gebruiker vraagt van iedere agenda, biedt deze bijzondere uitgave de mooiste citaten uit het oeuvre van Coelho. Uitspraken om elke dag mee te beginnen.

Max Lucado agenda

De Max Lucado Agenda is overzichtelijk opgezet en kleurrijk vormgegeven met prachtige lifestyle foto’s in brocante stijl van de stichting 24Homes. De weekoverzichten zijn praktisch ingedeeld en er zit een handig plastic opberghoesje en liniaaltje in. Ook dit jaar weer: Verjaardagskalender, voldoende notitieruimte, ruimte voor adressen.

Winnen!
Damespraatjes mag drie Paulo Coelho ‘Delen’ agenda’s onder haar lezeressen verloten!

  • Ilse Niekerk
  • Sophie Klanker
  • Grietje Stoelwinder

 

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

9 reacties

ilse niekerk -

hoi hoi had gewonnen maar heb hem nog niet gehad snikk

sandra -

Hoi Ilse,
Je berichtje via Facebook heb ik zojuist ook al even beantwoord. Vervelend dat je de agenda nog niet hebt. Ik ga morgen uitzoeken hoe dat kan. Mocht je de agenda volgende week nog niet hebben, wil je dan weer contact met ons opnemen?
Nog een fijne zondag.
Groetjes,
Sandra van Damespraatjes

Tiny -

Ze zijn allemaal schitterend ,ze zouden heel goed van pas komen

ilse niekerk -

ik werk in de zorg en mag weer een jaartje naar school zou super leuk zijn om hier mijn huis werk te mogen in zetten

jacqueline -

Super leuke agenda!

Joke V -

Iedere dag een nieuwe wake-up-idee of citaat.

Doortje Nicolai -

Ik zou het geweldig vinden om de dag te beginnen met een inspirerende quote van Paulo Coelho: verfrissend!

Kim -

Mooie agenda, vele spreuken geven ook veel steun. Ik ga nu maar hopen dat ik een van de gelukkige mag worden van de mooie 2014 agenda en er maar vele mooie gebeurtenissen en aantekeningen in op mag schrijven in het nieuwe jaar.

Anita . -

Een beauty van een agenda; de spreuken zijn ook zo mooi op de fansite. Hopelijk heb ik kans op deze agenda.

Reageer ook