fb
Damespraatjes Damespraatjes

Laura bezoekt boekpresentatie van Dons en wordt hard genomen

Het scheermesje gleed soepel over mijn scheenbeen. Ik smeerde mijn lijf in met subtiel ruikende bodylotion. De kleding die ik straks zou aantrekken lag klaar op mijn bed. Ik had gekozen voor een kort zwart rokje, rood shirtje en mijn zwarte opengewerkte high heels. Verder niets. De dresscode, zo had ik gehoord, was duidelijk: no underwear.

Ongezien naar binnen sneaken

Ik zou Heleen van Royen, mijn grote voorbeeld, ontmoeten. Want die avond werd Dons, een bundel vol erotische verhalen, gepresenteerd in Sexyland en zij was erbij. Het was er broeierig. Ik stond niet op de gastenlijst maar het was me gelukt ongezien naar binnen te sneaken. Ik keek om me heen. Zag Maxim Hartman staan met zijn zo te zien nieuwe vriendin. Naast hem stonden Rob Kamphues en Remco Veldhuis. Bella Hay stal de show met haar djset. Verder was een aantal schrijvers uit de bundel Dons aanwezig. Stonden te popelen om passages uit hun verhaal voor te lezen.

Naast mij stond een vrouw. Ik schatte haar eind vijftig. Ze had lang blond haar en droeg een roze blouse en een skinny jeans. Aan haar voeten hoge hakken waarop ze nauwelijks kon lopen. Haar mondhoeken hingen naar beneden. Zou zij zich aan de dresscode hebben gehouden? Haar arm lag bezitterig rond de schouders van een veel jongere man. Ik keek naar hem. Zijn haar was donkerbruin, grijzend bij zijn slapen. Onverwachts kruisten onze blikken elkaar. Ik schrok. Dit was sex op het eerste gezicht. Hij zag het ook. Hij fluisterde wat in het oor van zijn gezelschap, zocht mijn blik en liep naar de bar. Ik ging er achteraan, voelde dat ik nat werd. Hij bestelde twee wijn en zwijgend liep hij naar buiten. Ik keek achterom en volgde.

Op zoek naar een beschutte plek

We lieten Sexyland achter ons, zochten een beschutte plek en vonden er één. Ik ging op de leuning van het houten bankje zitten, spreidde mijn dijen. “Als jij je aan de dresscode hebt gehouden, kan ik m er zo in rammen,” hijgde hij in mijn oor. Zijn hand wreef over de binnenkant van mijn bovenbeen, zijn vinger beroerde mijn schaamlip. “Geil, geil ding dat je er bent,” straalde hij terwijl hij zijn lul stijf rukte.

De eerste stoot deed me duizelen. Ik hield met mijn handen het hout van de bank stevig vast en deinde mee met zijn ritme. Hij graaide onder mijn blouse naar mijn tieten, trok aan mijn tepels terwijl hij me hard nam. Ik gooide mijn hoofd in mijn nek. Smoorde mijn kreet, bang om gehoord te worden. Zweetpareltjes verschenen op zijn voorhoofd, zijn lippen waren nat en rood toen zijn orgasme naderde. De laatste stoten waren snoeihard. Grijnzend kwam hij in me klaar. Zachtjes begon het te miezeren aan de Amsterdamse kade. Ik nam een slok koele witte wijn en tongde hem diep.

Uit zijn kontzak viste hij een kaartje. Met daarop zijn naam en zijn beroep. Publisher, las ik. Hij pakte mijn kin, zoende me teder. Vroeg of ik ook schrijfster was.

“Zoiets,” mompelde ik.

ps: in de tram terug begon in gelijk in Dons. Wat had ik daar graag een bijdrage aan geleverd. Een heel opwindend boek met de beste erotische verhalen uit de Nederlandse en Vlaamse literatuur. ‘Oh Magazine’ heeft de verhalen geselecteerd. Dons is uitgegeven door Lebowski en voor nog geen twee tientjes heb je 222 pagina’s lang puur genot.

Koop bij bol.com

9200000076246223

 

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Reageer ook