fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars Dip-boek bekend!

Een zielig liedje op de radio, een reclame met uitgemergelde kinderen of een trieste scene in Goede tijden Slechte tijden: iedereen ervaart weleens een klein dipje. Twee uur bankhangen met je beste vrienden Ben en Jerry, een familiepizza en een heel seizoen Sex and the City en daarna voel je je vaak als herboren. Mocht dit niet het geval zijn, dan komt dat meestal de volgende ochtend wel.

Toch zijn er mensen die een moord zouden doen voor één zo’n dipdag… Slechts één dag niet uit bed komen, één dag nergens zin in hebben, maar één dag van ellende. Eén dag waarop je weet dat de volgende dag gewoon weer goed is. Momenteel zijn er in Nederland 1.4 miljoen mensen die jaloers zijn op die part-time dipjes mensen, namelijk de échte dippers. Van deze 1.4 miljoen dippers, is maar liefst tweederde vrouw. Als het aan Damespraatjes ligt zijn dit 933.333 vrouwen teveel!

Schermafbeelding 2014-01-14 om 15.14.06

Als je denkt dat je met de bovengenoemde ellende alles hebt gehad, dan heb je het dus mooi mis. Om hier nog een schepje leed bovenop te doen heb ik een tamelijk nare mededeling: deze week, op maandag 20 januari,  is het Blue Monday, de meest depressieve dag van het jaar. Gelukkig wordt er dan een leuk boekje gelanceerd om de pijn wat te verzachten, namelijk het Dip-boek. Dit handzame boekje bevat 88 pagina’s vol met originele dip-fun.

Schermafbeelding 2014-01-14 om 15.16.11

Het Dip-boek is een perfect boek voor iedereen die in een korte of lange dip zit, iemand die in zijn dip wil blijven hangen of iemand die helemaal niet in een dip zit. Het boekje is gewoon erg grappig en weet waarschijnlijk zelfs bij Maarten van Rossum een kleine glimlach op het gezicht te toveren. Wat nog leuker en ont-dippender is, is dat Damespraatjes drie exemplaren onder haar lezeressen mag verloten! Kijk onderaan dit artikel of je hebt gewonnen.

Dip-boek

Dip, ook je dip is omkeerbaar

Lynn Van Der Vegt
ISBN 9045315726
€ 9,95

De winnaars zijn:

  • Maaike Wegen
  • Esther Potters
  • Wilma Hartelo

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

linda moers -

mijn partner ging er met een andere vrouw vandoor, terwijl ik 7 maanden zwanger was. mijn zoontje heeft zijn vader nooit gezien.

Reageer ook