fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ladies opgelet: Dit zijn de leukste Valentijnscadeau’s voor mannen

Geven jij en je man/vriend elkaar dit jaar ook weer een mooi cadeau voor Valentijnsdag? Leuk hoor! Het is een hele mooie manier om weer eens iets bijzonders voor elkaar te doen. Vond je iets kiezen voor hem nog wat lastig? Wij hebben een top-5 met de mooiste Valentijncadeau’s waar bijna elke man heel erg gelukkig van wordt. Het zijn cadeau’s uit verschillende prijsklassen, met een verschillende boodschap en voor verschillende momenten. Genoeg te kiezen dus! 

1. Stoere smartwatch

Houdt jouw man van gadgets en mooie spullen? Dan zal hij waarschijnlijk heel blij worden van deze stoere smartwatch van Samsung. Naast het tonen van de tijd, kan hij nog veel meer: het bijhouden van sportprestaties, je stress en slaap monitoren, offline Spotify afspelen en nog veel meer.

De Samsung smartwatch is verkrijgbaar voor € 245

2. Luxe sokken

Ik ken geen huishouden waar het niet gebeurt: het hele gezin ‘leent’ de sokken van papa/manlief. Toen ik nog bij mijn ouders thuis woonde deed ik het bij mijn vader en nu ik samenwoon met mijn vriend, pak ik ze van hem. Hij draagt de meest heerlijke sokken van Burlington en daar kunnen mijn Zeeman-sokken gewoon niet tegenop… Doe je vent een plezier en vul zijn sokkenla bij! Heb jij ook weer nieuwe sokken 😉

Een paar sokken van Burlington is verkrijgbaar voor € 16

3. Italiaanse rode wijn

Een cadeau geven waar jullie diezelfde dag nog samen van kunnen genieten? Geef dan een mooie fles wijn. Onze tip: deze Italiaanse Gianni Tessari Due wijn via il divino. Gemaakt van Merlot en Cabernet Franc. Een robuuste, gulle wijn, vol smaken en geuren van rood fruit als kersen, bosbessen en blauwe bessen. Iets romig en vanille-achtigs. Lekker bij gegrild rood vlees, hertenbiefstuk,  gevogelte en geroosterd varkensvlees.

De Gianni Tessari Due wijn is verkrijgbaar voor € 9,95 per fles

4Vilten herensloffen

Deze heerlijke vilten sloffen van Esgii zijn gemaakt van duurzame Mongoolse en Merino wol. En dat brengt veel voordelen met zich mee! In deze prachtige sloffen krijg je geen last van zweetvoeten, ze lopen super door de leren zool én vormen zich naar je voet. Dit paar is van hoge kwaliteit en dus heerlijk om thuis altijd aan te hebben. Absoluut een musthave paar voor mannen die dol zijn op lekkere ware voeten. Hoe koud het buiten ook is!

De vilten sloffen zijn verkrijgbaar voor € 59,95

5. Leren sleutelhanger

“Schat! Waar zijn mijn sleutels?!” klinkt dat jou ook bekend? Dan is het tijd voor een vaste plek waar hij ze neerlegt of op kan hangen. Maak zijn sleutels herkenbaar en ophangbaar door deze stoere leren sleutelhanger van Smartphoto. Graveer hem met een persoonlijke boodschap en zo wordt deze sleutelhanger een super leuk cadeau!

De leren sleutelhanger is verkrijgbaar voor €19,95

Wat geef jij?

Wat doe jij jouw grote liefde dit jaar cadeau? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook