fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ladies, dit zijn de Valentijnscadeau’s die we graag willen!

Vieren jij en je partner jullie liefde op de meest romantische dag van het jaar? Dan hoort daar een mooi cadeau bij! We hebben een overzicht gemaakt van de leukste Valentijnscadeau’s voor vrouwen. Print deze lijst uit, omcirkel jouw favoriet en laat hem stiekem ergens rondslingeren in huis… Dit linkje ‘per ongeluk’ naar hem doorsturen is natuurlijk ook effectief.

1. Oudroze leren schort

Druk, druk, druk en in al je haast gooi je per ongeluk een lepel tomatensaus op je nieuwe pantalon. “Mama, waarom doe je dat?” schreeuwt je jongste door de keuken. Tja, had je nou toch maar een schort aangetrokken. Dikke kans dat je dit niet doet omdat je de meeste schorten niet bepaald charmant vindt. Dit exemplaar wel: een stoer oudroze leren schort. Hij zit heerlijk, is verstelbaar en is van goede kwaliteit. Deze laat je niet hangen!

Het oudroze leren schort is verkrijgbaar bij Witloft en kost € 139,95.

 

Oudroze leren schort

2. Verwarmde walvis huisslippers

Heb jij ook altijd koude voeten en zijn ‘gewone’ sloffen dan gewoon niet genoeg? Dan kunnen we je zeker deze heerlijke, verwarmde walvis huisslippers aanraden. We vinden het een super schattig model, die zeker aan je voeten gezien mogen worden. Je kunt ze per USB opladen, zodat deze lieverdjes altijd klaarstaan om jouw voetjes op te warmen.

De verwarmde walvis huisslippers zijn verkrijgbaar bij Radbag en kosten € 49,95. 

Verwarme walvis huisslippers

3. Stiletto hakken

Diamonds are a girl’s best friend. Jammer genoeg zijn diamanten vaak wat aan de dure kant, dus moeten we ze meestal laten liggen. Wat is dan een goed alternatief? Schoenen! Deze prachtige stiletto hakken hebben rode accenten en zijn dus perfect voor de meest romantische dag van het jaar.

De stiletto hakken zijn verkrijgbaar bij Zara en kosten € 49,95.

Stiletto hakken

4. Living in Style tafelboek

Raak jij ook nooit uit-geinspireerd op het gebied van interieur? Tip dan dit boek aan jouw Valentijn! Het Living in Style tafelboek is geweldig om gewoon wat door te bladeren, maar het boek zelf is ook een echte eye-catcher in je interieur.

Het Living in Style tafelboek is verkrijgbaar bij Flinders en kost € 49,90.

4

5. Rode body

Sluit jij je Valentijnsdag graag spannend af? Dan mag dit cadeau niet op je verlanglijstje ontbreken. Deze rode body is super sexy en kan je goed onder je kleding dragen. Zo hoef je je niet even terug te trekken om je om te kleden voordat de laatste festiviteiten van de dag kunnen beginnen.

De rode body is verkrijgbaar bij Wehkamp en kost € 29,99

5

Reageer ook