fb
Damespraatjes Damespraatjes

Labrador breekt in in Russische nieuwsuitzending

Ik ben gek op alle dieren, maar als ik dan een lievelingsdier zou moeten kiezen, kies ik voor de hond. En dan natuurlijk  met name mijn eigen hondjes Lola en Sambal!  Veel mensen in mijn omgeving zijn dit  met me eens, maar ik ontmoet ook regelmatig  mensen die helemaal niet van honden houden. Natuurlijk respecteer ik dat en in dat geval houd ik mijn viervoeters ver bij ze vandaan.  

Wie ook niet zo dol op honden is, is deze Russische nieuwslezeres. De vrouw wordt tijdens haar uitzending ineens vergezeld door een zwarte labrador waar ze duidelijk niet op had gerekend. Haha! Wat er  wordt gezegd weten we niet (ons Russisch is niet  meer wat het  is geweest), maar haar gezicht en houding spreken boekdelen.

Hoe zou jij reageren als er tijdens je werk ineens een hond over je  bureau heen hangt?

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook