fb
Damespraatjes Damespraatjes

Laat je kinderen hun tablet vergeten met dit geweldige speelgoed!

Als ik terugkijk op mijn kindertijd staat er een aantal dingen centraal: spelen, ontdekken en kattenkwaad uithalen. We hadden wel een computer en televisie in huis, maar daar maakten we maar zelden gebruik van. Mijn zusjes en ik konden uren genieten van ons zorgvuldig verzamelde speelgoed. Vlak voor een verjaardag bladerde ik speelgoedgids na speelgoedgids door om inspiratie voor mijn nieuwste toys op te doen. Zo leuk! Toen ik vorige week op een verjaardag was viel me iets op: de meeste kinderen vermaakten zich met een tablet. Eigenlijk niet gek, maar het zette me wel aan het denken. Wat nou als deze kinderen weer zo konden spelen als wij vroeger deden?

Op zoek naar het antwoord besloot ik de kids aan te spreken en speelgoed met ze te bekijken op de tablet. We bezochten diverse speelgoed websites en ik vroeg ze aan te wijzen met welk speelgoed ze wél graag zouden willen spelen. Ik kreeg de volgende dingen (digitaal) onder mijn neus geschoven.

Angel Sand

Het Angel Sand was bij zowel de meiden als jongens populair. Het is zand om binnen mee te spelen. Het geeft geen troep en is makkelijk op te ruimen. Super leuk!

1

Astronaut super waterpistool

Van het super waterpistool werden vooral de jongens erg enthousiast. Je draagt het watercompartiment op je rug, dus dat vonden ze erg gaaf.

2

Water kasteel

Ik moet eerlijk zeggen: ik zou ook wel zitten te wachten op een opblaas water kasteel in de tuin. Super leuk als het lekker weer is!

3

Insectenloep

Waar veel volwassenen flink de kriebels krijgen van insecten, zijn kinderen er dol op. In deze loep kunnen ze de insecten bestuderen en er heel veel van leren.

4

Ronddraaiende wip

Ook deze keuze was zowel bij de meiden als jongens populair. Een gewone wip is natuurlijk al leuk, maar dit ding kan ook nog eens ronddraaien.

5

Fantasy Fort

Had IK dit maar als kind! Het Fantasy Fort was de topkeuze van alle kids op het feestje. Je kan er binnen een kasteel mee bouwen en dat is natuurlijk wel heel erg leuk.

6

Gaaf he? Dit is dus speelgoed waar de kids van tegenwoordig graag mee willen spelen! Een deel lijkt op wat ik vroeger had, maar veel items zijn vernieuwend en helemaal van nu. Ik raad je echt aan om hetzelfde met jouw kind te doen. De tablet is ontzettend leuk, maar spelen met écht speelgoed stimuleert de creativiteit en de motoriek.

Al het speelgoed uit dit artikel is verkrijgbaar bij Trendyspeelgoed.nl. Een mooie webshop met trendy speelgoed waar de kids van nu helemaal weg van zijn.

En, zien jullie er ook iets moois tussenstaan? Zou jij samen met je kind hier wat leuke dingen bestellen?

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook