fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kun je jouw creditcard veilig in een telefoonhoesje bewaren?

tlefoonhoesje-creditcard

Er zijn dagen dat ik geen puf heb om met mijn altijd net iets te zware handtas rond te sjouwen, maar toch wil ik wel een paar belangrijke zaken bij me hebben. Mijn telefoon en mijn bankpassen. Ik stop de kaarten gewoon in mijn telefoonhoesje maar elke keer als ik dat doe, twijfel ik of dat wel goed is. Of het geen kwaad kan.

Gelukkig bestaan er  telefoonhoesjes waar je met een gerust hart je creditcards of andere pasjes in kunt stoppen, zonder het risico te lopen dat als je ergens wilt betalen blijkt dat je kaart is beschadigd. Prettig want dan hoef je niet altijd met een tas te sjouwen om je spullen mee te nemen. Dat scheelt weer. Ik vind het uitzoeken van een bijpassend telefoonhoesje een klus. Er zijn tegenwoordig zoveel leuke en handige te koop! Maar waar moet een hoesje nou eigenlijk aan voldoen?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Caalman (@caalman_nl)

Mooi met leer

Als je een nieuw telefoonhoesje aanschaft, let dan op de kwaliteit van het materiaal. De meesten zijn gemaakt van kunststof dat zorgt voor een goede bescherming en flexibiliteit. Als je voor kunststof gaat, is het verstandig voor een zachter soort kunststof te kiezen. Als het te hard is loop je het risico dat het breekt. Een hoesje dat is afgewerkt met leer is wel wat duurder, maar ziet er dan ook wel super mooi uit.

Backcover hoesje

Zelf vind ik een telefoonhoesje met steekvakjes handig. Ik vind het namelijk prettig om bonnetjes, foto’s en pasjes bij me te hebben. Ik hoef dan geen portemonnee mee te nemen wat weer ruimte scheelt. De flipcover hoesjes met pasruimte vind ik helemaal ideaal want die beschermen mijn telefoon optimaal. Voor mij is dat een perfect hoesje terwijl een vriend die laatst een nieuwe Samsung kocht, weer heel andere eisen aan de bescherming van zijn telefoon stelt. Het Samsung S20 FE hoesje dat hij kocht ziet er echt super cool uit. Hij koos voor een backcover hoesje met pasruimte gekocht. Dat houdt in dat aan de achterkant van dat hoesje ruimte is voor je bankkaart. Echt super handig!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Caalman (@caalman_nl)

Als je je telefoon laat vallen…

Oké, wat is nog meer belangrijk? Dat is de brede rand die je vaak bij telefoonhoesjes ziet. Deze rand fungeert als een bumpertje en dat is prettig voor als je je telefoon uit je handen laat vallen. De kans dat je telefoon kapot valt als je geen brede rand hebt, is echt heel groot. Een vriendin van mij kan daar over meepraten. Ze laat haar telefoon regelmatig uit haar handen glippen en heeft haar schermpje al meerdere keren moeten vervangen. Dat is best een kostbare aangelegenheid. Ben je echt heel zuinig op je telefoon en wil je zoveel mogelijk risico uitsluiten, kies dan voor een telefoonhoesje met extra demping. Dan is je mobiele telefoon nog beter beschermd. Deze hoesjes zijn wel wat duurder, maar dan heb je ook wat. Een goede tip voor die vriendin dus!

Lang plezier van je foon

De keuze in telefoonhoesjes is groot maar dan weet je in elk geval zeker dat er altijd eentje tussen zit die voor jou de juiste kleur en functionaliteit heeft. En doe het, gebruik een telefoonhoesje, het is echt het behoud voor je mobiel. En handig dat je op deze ook je creditcard kunt meenemen :-).

Foto door Thirdman via Pexels

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Joris -

Is dit artikel toevallig reclame?

Reageer ook