fb
Damespraatjes Damespraatjes

Bizar en ongezond: Amerikaanse vrouw probeert dikste model ooit te worden

Veel vrouwen doen moeite om af te vallen. Ze proberen verschillende diëten, bezoeken sportscholen en slikken afslankpillen. Dat niet elke vrouw slank wil zijn blijkt wel uit het volgende nieuwtje. Verbazingwekkend genoeg bestaat er een 27 jarige vrouw die het zwaarste model ooit wilt worden. Maar liefst 454 kilo is haar streefgewicht. Dit kan toch niet waar zijn?

Lees ook: Nederlandse topchef tovert BIG MAC om tot een sterrengerecht. 

Dik, dikker, dikst

Monica Riley is 27 jaar en weegt al 317 kilo! Wat zeg je? Ja, echt waar, 317 kilo. Ze woont in Amerika en is op dit moment bezig haar droombaan als dikste model ooit werkelijkheid te maken. In tegenstelling tot haar moeder wilt haar vriend daar graag bij helpen.

Dik zijn levert je geld op

Zoals Monica zelf aangeeft, hoe dikker je bent hoe mooier je bent. In de Egyptische geschiedenis was dat ten minste wel zo. Dikkere vrouwen kregen meer aandacht en dat werkte natuurlijk in hun voordeel. Monica krijgt elke dag 6000 tot 8000 calorieën binnen en wordt hierbij gesteund door haar vriend. Hij geeft haar elke dag een grote shake, die zij via een trechter opdrinkt. Naast haar droom om nog dikker te worden, wilde ze ook altijd model zijn. En dat lukt met dit postuur al aardig! Dagelijks fotograferen haar vriend en broertje haar voor liefhebbers die er graag naar kijken. Er zijn mannen die haar in ruil voor foto’s, eten toe sturen. Ze kan zelfs tot 600 Dollar verdienen voor een fotosessie. Ze wilt in totaal 454 kilo wegen en 1000 cm breed worden. Monica beseft erg goed dat als haar vriend haar verlaat, ze enorme problemen krijgt. Ze is door haar gewicht namelijk heel afhankelijk van hem. Over zwanger worden hebben ze het wel eens gehad. Mocht de dokter tegen haar zeggen dat ze af moet vallen om zwanger te worden, dan staat ze er wel voor open om dat te doen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook