fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kom samen met je moeder tot rust deze winter

De titel doet wellicht vermoeden dat dit artikel gaat over een heerlijke gezichtsbehandeling of een ontspannen dagje in een wellness resort, maar niets is minder waar. Dit artikel gaat over thuis ontspannen samen met je moeder of dochter. Een groot budget is geen vereiste en het is iets wat je altijd en overal kunt doen, dus mochten er deze winter minder dingen mogelijk zijn dan weet jij wat te doen!

Persoonlijk cadeau voor jezelf of je moeder

Is je moeder binnenkort jarig, ben je op zoek naar een leuk kerstcadeau óf wil je haar gewoon spontaan verrassen? Het leukste is om dit te doen met een persoonlijk cadeau. Zo laat je weten hoeveel je om haar geeft! Een diamond painting met eigen foto is een super uniek en bijzonder cadeau om te geven. Laat je favoriete foto van jou en moeder omzetten in een diamond painting met eigen foto. Geef haar de diamond painting set en ga samen aan de slag óf geen haar een mooie afgemaakte diamond painting.

Ook voor de allerkleinsten

Ben je zelf moeder en lijkt het je leuk om samen met je dochter iets creatiefs te ondernemen? Ga dan samen aan de slag met diamond painting. Is een diamond painting met eigen foto iets te ingewikkeld voor je kleine meid? Dan kun je samen iets uitzoeken wat speciaal geschikt is voor de allerkleinsten. Zo kun je kiezen voor iets grotere steentjes en kleinere afbeeldingen.

Verminderd stress en brengt rust

Heb jijzelf of je moeder of dochter last van stress of onrust? Dan kan mediteren heel veel verlichting brengen en je hoofd even leeg maken. Wanneer je mediteert, ben je alleen bezig met het hier-en-nu. Helaas is mediteren niet voor iedereen weggelegd en misschien vind je het zelfs wel een beetje saai of ben je snel afgeleid? Diamond painting is dan écht een uitkomst. Doordat je je volledig focust op het plaatsen van de steentjes op het canvas heb je geen tijd om te piekeren. Je hoofd komt hierdoor tot rust en ook na het painten zul je een gevoel van voldoening en ontspanning ervaren.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook