fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kleiner wonen? Zorg voor de opslag van je spullen!

Ga je kleiner wonen en heb je niet de behoefte om als een Marie Kondo (bijna volledig) te ontspullen? Hoeft ook niet! Er zijn namelijk genoeg mogelijkheden om je spullen (tijdelijk) op te slaan bijvoorbeeld door te kiezen voor opslagruimte huren Leiden. Naast dat je er grote spullen in kwijt kunt, kun je de opslag natuurlijk ook gebruiken voor seizoensgebonden zaken zoals je ski’s, kerstspullen of die surfplank die je anders nergens kwijt kunt. Ik borduur graag nog even voort op dat kleiner wonen, want dat is vaak zo als mensen ouder worden en minder mobiel. En waar moeten die 1.000 boeken dan heen he?! Kleiner wonen? Zorg voor de opslag van je spullen!

Self storage nog altijd populair

Of je nou kiest voor opslagruimte huren Tilburg, of in een andere plaats, het is goed om na te denken over wat je nou precies wilt. Welke spullen wil je stallen en heb je waarschijnlijk de komende periode niet nodig? Maak dus allereerst een lijst van de spullen die je wilt opslaan. Wat Oomen opslag bijzonder maakt is dat je online jouw opslagbox kunt oproepen via de app op je telefoon of op pc. Je kiest een tijdstip dat jou uitkomt en de robotkraan zet de opslagbox voor je klaar (indien gewenst zelfs binnen een uur). Je krijgt een sms met een unieke pincode als de opslagbox klaarstaat en vervolgens parkeer je binnen een meter afstand, zodat je niet hoeft te lopen. Als je klaar bent dan wordt de opslagbox weer in het opslagcentrum teruggezet. Dit is een veilige manier omdat alleen de robotkraan bij jouw box kan. Tussentijds bij je spullen kunnen is geen probleem. Je roept ook hier weer de box op via de app.

Mobiele opslag

Je kunt ook een mobiele opslag huren. Op de afgesproken dag wordt de opslagbox in de door jou bestelde maat naar je toegebracht in de plaats waar je wilt. Dit kan bijvoorbeeld op de oprit, in de tuin of op een parkeerterrein zijn, wat je maar wilt. Je kunt vervolgende box inladen en als je klaar bent wordt deze weer opgehaald. Uiteindelijk wordt jouw opslagbox opgeslagen in het ultra-veilige opslagcentrum. Je hebt overigens altijd toegang tot je eigen box.

Opslag met verhuishulp

Spullen opslaan, maar zelf geen tijd, puf of om een andere reden geen mogelijkheid? Je kunt ook kiezen voor opslag met verhuishulp. Ervaren verhuizers komen de opslagbox bij jou voor de deur inladen en als dit klaar is wordt deze in de veilige opslag geplaatst. Wil je tussentijds bij je spullen, dan roep je de opslagbox weer op een eenvoudige manier op. Deze wordt vervolgens voor je klaargezet. En wil je alle spullen terug, dan worden deze weer netjes bij je afgeleverd, in heel Europa! Hoe geweldig is dat?!

Heb jij wel eens overwogen om spullen op te slaan? We lezen het graag in de comments!

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Foto door cottonbro studio via Pexels

Reageer ook