fb
Damespraatjes Damespraatjes

Klaar voor actie? Alles over de nieuwe DJI Action Cam!

Heb jij leuke plannen voor deze zomer en wil je hier zoveel mogelijk mooie herinneringen aan overhouden? Maak dan overal waar je heen gaat (of het nou Disneyland of Curaçao is) hoogwaardige opnames met de nieuwe DJI Action Cam. Met de veelzijdige opnamemogelijkheden van de camera kun je tot wel 160 minuten aan dagelijkse momenten, vlogs, sportieve activiteiten en reisavonturen vastleggen. De camera kan video’s opnemen in indrukwekkende kwaliteit, waaronder DCI 4K60, UHD 4K120 en 1080p240, en ook RAW en JPEG foto’s. Bovendien is de camera waterdicht tot 16 meter, waardoor je zelfs onderwater prachtige beelden kunt vastleggen. Hoe gaaf is dat! Klaar voor actie? Alles over de nieuwe DJI Action Cam!

Klaar voor actie? Alles over de nieuwe DJI Action Cam!

Waarom een action cam aanschaffen?

Action cams zijn ideaal voor mensen die graag buitenactiviteiten ondernemen, zoals wandelen, fietsen, skiën, duiken en nog veel meer. Ze zijn vaak bestand zijn tegen stof, water en schokken, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen tijdens je avonturen. Zorgeloos filmen dus!

Duiken is mogelijk

Deze action cam biedt extra functies zoals live streaming, webcam mogelijkheden, DJI Mic compatibiliteit en stereo audioregistratie met drie ingebouwde microfoons. De lens is bestand tegen het maken van diepe duiken en is gemaakt van duurzaam Gorilla Glass om water, slijtage en krassen te weerstaan. De behuizing is schokbestendig tot een hoogte van 4,9 voet. De camera ondersteunt spraakbesturing en gesproken instructies, wat handig is als je druk bezig bent en de camera niet handmatig wilt of kunt bedienen. De richting van de opname kan worden aangepast voor nauwkeurige geluidsopname. Een verborgen microfoon onderdrukt windruis, ideaal voor winderige omstandigheden. Ben jij een vlogger of wil je er een worden? Dan is dit natuurlijk ideaal!

Uitstekende batterij

De batterij presteert goed in koude omstandigheden en kan tot 150 minuten opnemen bij temperaturen van -20°C. De batterijcapaciteit is verbeterd voor meer dan 2,5 uur opnameplezier op één lading. Bovendien is de batterij snel op te laden, waardoor je binnen 20 minuten tot 80% kunt opladen. Ready for action!

Klaar voor actie? Alles over de nieuwe DJI Action Cam!

Gemakkelijk te bedienen

De camera beschikt ook over geavanceerde RockSteady 3.0 beeldstabilisatie, OLED kleuren-touchscreens aan de voor- en achterkant, en handige onzichtbare selfie stick technologie. Het voorste scherm is handig voor vloggen en selfies en ondersteunt diverse aanraakfuncties. De interface past zich aan bij overschakelen tussen horizontaal en verticaal. Goed om te weten, de touchscreens werken zelfs goed met natte handen! Wel zo handig als je op of in het water betn! Druk kort op de Quick Switch knop voor gesproken opnamestand-meldingen. Zelfs als de camera moeilijk zichtbaar is, kun je met stemcommando’s snel de gewenste modus selecteren.

Haarscherpe video’s

Met een 1/1,7″ sensor kan de camera video’s vastleggen tot 4K120, met levendige en vloeiende details. De superbrede FOV van 155° zorgt voor meeslepende en onvergetelijke scènes. De kleurtemperatuursensor past de witbalans en belichting slim aan voor nauwkeurige kleuren, zelfs in uitdagende lichtomstandigheden zoals bijvoorbeeld onder water. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet onder water filmen, bijvoorbeeld in de azuurblauwe zee?! Leuk om er op een later moment een mooi videoverslag van te maken! Je wilt tenslotte jouw avonturen delen met de rest van de wereld!

Klaar voor actie? Alles over de nieuwe DJI Action Cam!

Heb jij wel eens overwogen om een action cam aan te schaffen? Zo ja, waarom? We lezen het graag bij de comments onder het artikel! Vinden we leuk :-).

Beeld verkregen via cameranu.nl

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Reageer ook