fb
Damespraatjes Damespraatjes

Klaar met oppervlakkige datingapps? Attraction laat je daten op een hoger en spiritueler niveau!

Geloof het of niet, maar ik heb nog nooit gebruikgemaakt van een dating app. Gezien mijn leeftijd -27 jaar- is dat opvallend. Wist je dat Millenials gemiddeld 10 uur per week op een dating app zitten? Als ik om mij heen kijk, verbaast mij dat helemaal niks. Bijna al mijn vrijgezelle vrienden en vriendinnen maken er gebruik van of hebben dat ooit gedaan. 

Oppervlakkig

De reden waarom ik er nooit een gebruikt heb? Omdat ik een relatie heb! Maar ook als ik geen relatie gehad zou hebben, zou ik er niet snel voor kiezen denk ik. Ik vind het contact vaak oppervlakkig en ik vind het weinig persoonlijk. Hoewel datingapps heel populair zijn, zijn er ook heel veel mensen die er net als ik over denken. Maar daar is nu een mooie oplossing voor!

Mindset, energielevel en stemvibratie

Op 13 oktober is datingapp Attraction Dating gelanceerd. Attraction Dating is een datingapp waarbij er matches worden gemaakt op basis van mindset, energielevel en stemvibratie.

“Mijn inspiratie kwam vanuit mijn eigen dating frustratie. Bij andere datingapps wist ik niet van tevoren welke mindset die andere persoon had. Het kostte mij zo veel tijd om daarachter te komen en als ondernemer vond ik dat geen ideale manier om te daten. Ik wilde het daten anders doen en met ‘The Law of Attraction’ als basis, is Attraction Dating ontstaan” zegt oprichtster Aura Kuipers.

Kracht van de stem

Op Attraction Dating worden personen gematcht na een aantal vragen over mindset en energielevel die zijn gebaseerd op de filosofie van Deepak Chopra. Verder maken ze gebruik van stemopnames als een hulpmiddel om mensen te matchen. Bijzonder: de stemvibratie bepaalt tot 40% of we ons tot anderen aangetrokken voelen.

Niet swipen

Swipen en zoeken zijn dingen die je bij Attraction Dating niet zal doen. De app geeft je elke dag nieuwe matches, met een maximum van negen matches per dag. Op deze manier zijn jouw matches écht afgestemd op jou en vergroot dit het vinden op een geschikte date aanzienlijk.

Daten met diepgang

Kortom: daten met meer diepgang, minder oppervlakkige contacten en direct in verbinding komen met mensen die er voor jou toe doen. Ik kan mij heel goed voorstellen dat dit voor veel mensen een hele prettige manier van daten is.

Is dit wat voor jou?

Heb jij ooit via een datingapp gedatet? Waarom wel of niet? En wat vind je van het idee om mensen op mindset, energielevel en stemvibratie aan elkaar te koppelen? Ik vind het in ieder geval een heel mooi initiatief, waarvan ik denk dat het mooie relaties kan opleveren.

Attraction Dating is nu beschikbaar voor zowel iPhone als Android

Reageer ook