fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kinderen Leontine en Marco Borsato reageren op onthulling affaire Marco

Gisteravond slingerde Marco Borsato een spraakmakende Instagram-post de wereld in, waarin hij ingaat op de geruchten over de vermeende relatie tussen hem en Iris Hond. Volgens de geruchten zouden Borsato en Hond al zeker tien jaar in het geheim een relatie met elkaar hebben. Uit een bijzonder openhartige reactie van Borsato blijkt dat dit toch anders ligt. 

Elkaar nooit echt verloren

“Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (zoals o.a. besproken in de documentaire “Marco Borsato, Meer Dan Ik Alleen”). In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit. Wij zien dit echter als een privé kwestie en zouden het op prijs stellen als onze privacy en die van onze kinderen hierin worden gerespecteerd. Leontine en Marco Borsato #DeTelegraaf

Moed

Wij vinden het heel knap van Marco en Leontine dat ze dit zo open en eerlijk delen. Zelf geloof ik dat elk stel op een bepaald punt in hun relatie met tegenslagen te maken zal krijgen. Het is bewonderenswaardig wanneer stellen naar het grote plaatje kunnen blijven kijken en vechten voor hun relatie. Daar is heel veel moed, kracht en doorzettingsvermogen voor nodig. Dat de Borsato’s dit hebben, moge duidelijk zijn!

Steun

Ze krijgen dan ook veel steun van andere bekende Nederlanders. Zo schrijft Pauline Wingelaar: “Échte liefde. En dat gaat niet àltijd over rozen… ‘ en typt Romy Monteiro: “En ik hou van jullie prachtige liefde! Wat een enorme inspiratie voor een mooi lang en menselijk huwelijk!”

Ook vanuit het gezin staan er steunbetuigingen onder het bericht. “Hou van jou met heel mijn hart en ziel” reageert Leontine. Luca laat onder de post van zijn vader weten dat hij van zijn ouders houdt: “Love you both!” Dochter Jada steunt haar ouders door hartjes onder het bericht te plaatsen.

Alle liefde

Wij wensen dit gezin alle liefde toe! Heel mooi hoe ze hier met elkaar mee omgaan.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Sophia -

Zeker niet fijn voor alle betrokkenen. Hoewel je nooit echt kunt zien wat of motivaties waren om vreemd te gaan of te blijven, vond ik wel dat Leontine teveel als slachtoffer wordt gezien. Soms kan een vrouw teveel door de vingers zien, een maatje zijn. En een maatje is niet altijd even interessant. Onbewust ga je dan er van uit dat zij wel weer zaken door de vingers ziet. Uiteraard zijn er prachtige kids. Maar het kan ook goed zijn om je kinderen te leren dat je als vrouw en moeder je eigen grenzen hebt wat ook met eigenwaarde te maken heeft. Jaren geleden zat Marco in een tv show en daar was een mannelijke medium. Suger Lee Hooper was toen ook in dat programma. Het medium zei tegen Marco over Leontine:”Zij is een wispelturig type, dat vaak haar koffers pakt en wil weglopen van situaties”. Uiteindelijk kan het zijn dat zij juist die eigenschap heeft willen omzetten in haar leven door juist niet ‘weg te vluchten’ van de situatie in de zin van grenzen stellen. Ik vond de liedjes door John gemaakt en door Marco gezongen prachtig! En ik zal hem blijven beluisteren als een groot mens en zanger. En Leontine? Wat zelf onderzoek zal misschien iets anders opleveren. Want zo stralen op een recente vakantiefoto met een vriendin vind ik onder alle omstandigheden ook niet echt gezond. Met alle respect!

Reageer ook