fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kim Kardashian heeft sinds gewapende overval bijna presidentiële bewaking

Tijdens de Fashion Week in Parijs heeft Kim Kardashian het zeker niet makkelijk gehad. Zo werden haar billen gekust door dezelfde man die eerder die week Gigi Hadid probeerde op te tillen en gebeurde er een vreselijke overval. Kim was alleen in haar hotelkamer toen er vijf gewapende mannen binnenkwamen. Terwijl zij werd opgesloten in de badkamer werd de real life ster beroofd van 10 miljoen dollar aan juwelen. 

Een vreselijke gebeurtenis waar veel mensen heel erg van geschrokken zijn. Maar bij wie het er natuurlijk het meeste heeft ingehakt, is Kardashian en haar familie. Vannacht keerden ze terug naar de Verenigde Staten en daar werden Kim, haar man Kanye, moeder Kris en haar vriend Corey onder bijna presidentiële begeleiding naartoe geëscorteerd.

In de onderstaande video van TMZ zie je beelden van de huidige beveiliging. Wat heftig zeg! En ook voor Kim moet het vreselijk zijn dat ze zich nu bijna nergens meer veilig voelt, zelfs niet in haar eigen huis. Wat vind jij? Hoort dit bij het werk wat ze doet of gaat dit écht veel te ver? We zijn benieuwd naar jouw mening!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook