fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kijktip voor de échte Suits fans: de complete cast doet een geweldige live-voordracht van de eerste aflevering ooit

Als je aan mij zou vragen wie de grootste Suits fan ter wereld is, zou ik zelf mijn vinger opsteken. Ik vind het zo’n goede serie, dat ik alle afleveringen niet één, maar twee keer heb gekeken! En het klinkt misschien vreemd, maar er komt vast een zeker een moment dat ik ze ook nog voor een derde keer kijk. 

Script reading

Wie net als ik de afleveringen kan dromen, is vast en zeker op zoek naar nieuw Suits materiaal. Op YouTube kwam ik deze script reading van de eerste aflevering tegen. Speciaal om de honderdste aflevering te vieren kwam de complete cast bijeen en las gezamenlijk de pilot episode van de serie voor. En geloof mij: ook hier kan je zien dat het stuk voor stuk geweldige acteurs zijn.

Kijk mee!

De complete script reading duurt maar liefst anderhalf uur. Dit is niet iets wat je even tussendoor kijkt, maar neem de tijd en ga er lekker voor zitten. Bak chips erbij, trek een fles wijn open en geniet van alle persoonlijke touches die de acteurs tijdens de voordracht aan het stuk toevoegen. Een genot om naar te kijken!

Sit back, relax en kijk mee!

Wat vond jij?

Hoe geweldig was dit?! Ik kan me wel voorstellen dat dit alleen leuk is om te kijken als je de eerste aflevering hebt gezien en bekend bent met de personages. Vandaar: alleen voor de échte Suits fans 😉

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook