fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kijkers Het Rotterdam Project verbijsterd na ’totaal belachelijke’ aankoop Yvar

Stel: je bent dakloos, hebt je leven niet op de rit en krijgt hulp van Beau van Erven Dorens en het programma Het Rotterdam Project. Beau komt niet alleen en neemt zelfs een team van specialisten én een bak geld mee om jou uit de shit te helpen. Wat zou je dan doen? De meeste mensen grijpen deze kans met beide handen aan en doen er alles aan om hun leven te beteren.

Pinpas met 10.000 euro

Kijkers waren gisteren dan ook verbijsterd over de inzet van één van de deelnemende daklozen. Alle deelnemers kregen boekje met nummers van allerlei instanties en hulpverleners, een telefoon om te bellen en een pinpas met 10.000 euro. Dit geld konden ze gebruiken om hun schulden mee af te betalen, een huis te huren of een studie betalen.

Peperdure iPhone X

Dat niet iedereen goed met geld om kan gaan, blijkt wel als Yvar besluit een iPhone X ter waarde van 1159 te kopen. Ruim 1/10e deel van het totale geldbedrag. Waarom? Zodat hij Pokémons met de telefoon kon vangen. Kijkers zaten gisteren vol verbijstering naar de aflevering te kijken. Ook op Twitter ging het los.

Onbegrijpelijk

Niet alleen de kijkers vinden de keuze onbegrijpelijk. Ook Beau vindt de keuze op z’n zachtst gezegd opmerkelijk en gaat het gesprek met Yvar aan.

Wat vind jij?

Wat vind jij van de keuze van Yvar om zo’n dure telefoon te kopen? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook