fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kijkers Expeditie Robinson hopen dat deze BN’er wint (en dat is best een verrassende keuze!)

Gisteravond zat ik weer aan de buis gekluisterd om heerlijk naar mijn favoriete tv-programma te kijken: Expeditie Robinson. Elk jaar lijken de kandidaten fanatieker, de hoeveelheid bondjes groter en de proeven uitdagender. I love it! Gisteren zagen we hoe de sterke Yvette het veld moest ruimen en hoe Shary-Ann nét wist weg te komen. Echt heel spannend weer!

Mijn favoriet

Persoonlijk ben ik groot fan van Hugo. Hij is zó fanatiek dat het soms niet sympathiek meer is, maar dat heeft ook wel wat. Hij schijnt alle seizoenen ooit gemaakt gevolgd te hebben én hij is een keiharde doorzetter. Dat maakt hem voor mij de ultieme Robinson. Momenteel verkeert hij nog steeds op winnaars-eiland en de kans dat hij in de finale komt, wordt met de week groter.

Verrassende favoriet

Ook op Twitter wordt door kijkers gesproken over wie ze hopen dat het survival programma wint. Wie er vooral vaak genoemd wordt? Catwalk-coach Mariana Verkerk. Ondanks dat ze nog geen proef heeft gewonnen, weet zij zich elke week weer door de eilandraad heen te konkelen. Ook Mariana komt misschien niet heel sympathiek over, maar een tactische speelster is het zeker wel.

Wat hoop jij?

Wie hoop jij dat dit jaar met de winst naar huis gaat? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook